SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 21 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar GTA San'da Hydra jet ile uçarken motordan ateş çıkması lazım normalde. Bu sorunu 2 gündür yaşıyorum. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Nedense videoda çok kasıyor.
Arkadaşlar GTA San'da Hydra jet ile uçarken motordan ateş çıkması lazım normalde. Bu sorunu 2 gündür yaşıyorum. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Nedense videoda çok kasıyor.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 21 Ağustos 2020 #2 GTA San Andreas'ta çıktığından emin değilim. Siz emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 21 Ağustos 2020 #3 imyourhero dedi: GTA San Andreas'ta çıktığından emin değilim. Siz emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet 2 gün öncesine kadar vardı. Artı 0 Eksi
imyourhero dedi: GTA San Andreas'ta çıktığından emin değilim. Siz emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet 2 gün öncesine kadar vardı.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 21 Ağustos 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gördüğün gibi hiç bir şey çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gördüğün gibi hiç bir şey çıkmıyor.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2020 #5 Yoktu galiba. Ama Overdose Effects ile halledebilirsin. Artı 0 Eksi
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Ağustos 2020 #6 baran_basaran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gördüğün gibi hiç bir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkasından mavi bir ateş çıkıyor diye hatırlıyorum ben. Eskiden çok oynardım ve yanılıyor olamam herhalde. Bence vardı. Artı 0 Eksi
baran_basaran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gördüğün gibi hiç bir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkasından mavi bir ateş çıkıyor diye hatırlıyorum ben. Eskiden çok oynardım ve yanılıyor olamam herhalde. Bence vardı.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 21 Ağustos 2020 #7 MESs¹¹ dedi: Arkasından mavi bir ateş çıkıyor diye hatırlıyorum ben. Eskiden çok oynardım ve yanılıyor olamam herhalde. Bence vardı. Genişletmek için tıkla... Dostum düşününce, bana da var gibi geldi ama GTA 5'e alıştığımızdan algısal olarak kalmış olabilir. Artı 0 Eksi
MESs¹¹ dedi: Arkasından mavi bir ateş çıkıyor diye hatırlıyorum ben. Eskiden çok oynardım ve yanılıyor olamam herhalde. Bence vardı. Genişletmek için tıkla... Dostum düşününce, bana da var gibi geldi ama GTA 5'e alıştığımızdan algısal olarak kalmış olabilir.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Ağustos 2020 #8 baran_basaran dedi: Dostum düşününce, bana da var gibi geldi ama GTA 5'e alıştığımızdan algısal olarak kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Oda olabilir. İşte orası sıkıntı. Bende onu bir türlü hatırlayamadım. Algı oyunu işte. Artı 0 Eksi
baran_basaran dedi: Dostum düşününce, bana da var gibi geldi ama GTA 5'e alıştığımızdan algısal olarak kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Oda olabilir. İşte orası sıkıntı. Bende onu bir türlü hatırlayamadım. Algı oyunu işte.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 21 Ağustos 2020 #9 MESs¹¹ dedi: Oda olabilir. İşte orası sıkıntı. Bende onu bir türlü hatırlayamadım. Algı oyunu işte. Genişletmek için tıkla... Aslında merak ettim yüklerim de, ama üşeniyorum. Artı 0 Eksi
MESs¹¹ dedi: Oda olabilir. İşte orası sıkıntı. Bende onu bir türlü hatırlayamadım. Algı oyunu işte. Genişletmek için tıkla... Aslında merak ettim yüklerim de, ama üşeniyorum.
KS KS SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 21 Ağustos 2020 #10 Evet mavi olarak vardı çok iyi hatırlıyorum. Videoda var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Evet mavi olarak vardı çok iyi hatırlıyorum. Videoda var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et