GTA San Andreas karakter yavaş yüzüyor

İşletim sistemi
Windows 10
Arkadaşlar karakter yavaş yüzüyor, frame limit açıyorum düzeliyor. O zaman da kasıyor.

Arkadaşlar Steam'le alakalı bir sorun değil üstelik oyun Steam'den kaldırıldı. Ayarlardan frame limiti açarsanız hızlı yüzer. Ama oyun 30FPS'i geçmez. Yüzdükten sonra kapatın derim FPS düşürüyor.
 
Steam versiyonu ile alakası yok bu sorunun, sorun GTA'nın kendisinde, oyun 30 FPS'te oynamak üzere dizayn edilmiş (hatta 25 ama biz 30'a yuvarlıyoruz direk.) ve 30 FPS'in ne kadar üstüne çıkarsanız o kadar fizik hataları ile karşılaşırsınız. Araçların gazı kesildiğinde hızlarını daha çabuk kaybederler, yavaş yüzer vs. bir sürü hataya sebep oluyor. Bu sorunu çözmek için birkaç seçeneğiniz var, ilk başta oyunu Frame Limiter açık olarak oynamanız, eğer Frame Limiter'ı açarsanız oyun 25 FPS'te oynayacak ve bu sorunlar çözülmüş olacak ancak çok rahatsız eder.

Benim size önerim Frame Limiter'ı açın ve SilentPatch ile FramerateVigilante modlarını yükleyin, SilentPatch bu sorun için kapsamlı bir çözüm sunmaz ancak FramerateVigilante modu bu sorunun üstesinden geliyor, ayrıca Frame Limit'i 60 FPS'e çıkartıyor yani Frame Limiter açık iken 30 FPS oynamak zorunda kalmıyorsunuz ve bu sorunlar çözülmüş oluyor.

GTA'nın downgrade edilmesi elbette gerekiyor, yukarıda verdiğim modlardan SilentPatch Steam versiyonu ile uyumlu ancak FramerateVigilante uyumlu mu bilmiyorum dolayısıyla downgrade etmek gerekebilir eğer Steam'den veya Rockstar Launcher'dan indirdiyseniz.

üstelik oyun Steam'den kaldırıldı.
Eskiden alanlar için hala duruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı