agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #1 GTA San Andreas indirdim ama oyunda radyo hışırtılı, sokaklarda vs hiç konuşma yok. Görev sonlarında başlarında animasyonlarda konuşma yok. Ne yapmalıyım? İzlediğim tün videolarda her yerde konuşmalar geçiyor. Altyazı beni tatmin etmiyor.
GTA San Andreas indirdim ama oyunda radyo hışırtılı, sokaklarda vs hiç konuşma yok. Görev sonlarında başlarında animasyonlarda konuşma yok. Ne yapmalıyım? İzlediğim tün videolarda her yerde konuşmalar geçiyor. Altyazı beni tatmin etmiyor.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 21 Şubat 2021 #21 agaban70 dedi: Arkadaşlar sorunun çözümünü istedim neden kaynaklandığını değil ama yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü internetten ses dosyası indirmen. Oyun zaten korsan millet korsan konusu görünce ban yeme korkusuyla uzaklaşıyor. Artı 0 Eksi
agaban70 dedi: Arkadaşlar sorunun çözümünü istedim neden kaynaklandığını değil ama yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü internetten ses dosyası indirmen. Oyun zaten korsan millet korsan konusu görünce ban yeme korkusuyla uzaklaşıyor.