GTA San Andreas sürekli çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

MantiSQ

Hectopat
Daha fazla  
Maalesef şu an oyunun satılmadığı gerekçisiyle korsan indirdiğim Grand Theft Auto San Andreas'ı oynayamıyorum. Oyuna Cleo yüklemeden önce acılmıyordu Cleo ve bir takım modlar yüklendikten sonra 10 dakika boyunca oynayabildim ama çözüm olmadı. Her bir binaya girdiğimde oyundan atmalar görevdeyken arabaya bindikten 2 saniye sonra çökmeler vs. vs YouTube'a baktığımda tek yaptıkları uygulamanın uyumluluk sürümünü Windows 7'ye veya XP'ye falan ayarlamalarıydı. Çözüm olmadı tabii ki şimdi buradan yardım istiyorum. Yüklediğim modlar resimlerde yer alacaktır (2.resim Modloader'in içi)

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.07.02 - 19.32.58.32.png
    Desktop Screenshot 2024.07.02 - 19.32.58.32.png
    23,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 1719938061069.png
    1719938061069.png
    21,2 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef şu an oyunun satılmadığı gerekçisiyle korsan indirdiğim Grand Theft Auto San Andreas'ı oynayamıyorum. Oyuna Cleo yüklemeden önce acılmıyordu Cleo ve bir takım modlar yüklendikten sonra 10 dakika boyunca oynayabildim ama çözüm olmadı. Her bir binaya girdiğimde oyundan atmalar görevdeyken arabaya bindikten 2 saniye sonra çökmeler vs. vs YouTube'a baktığımda tek yaptıkları uygulamanın uyumluluk sürümünü Windows 7'ye veya XP'ye falan ayarlamalarıydı. Çözüm olmadı tabii ki şimdi buradan yardım istiyorum. Yüklediğim modlar resimlerde yer alacaktır (2.resim Modloader'in içi)

Sistem?

Kabataslak anlatmak gerekirse RTX 3050 i3-10100F 16 GB RAM.

Yüklediğiniz modlardan kaynaklı bir sorun olabilir modları kaldırarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Modlar'ı kaldırırsamda cok keyifli olacağını düşünmüyorum duvara çarpıp ölmeler arabaların durduk yere fren yapması ve siyah ekranda takılı kalmalar gibi problemlerle karşılaşıyorum.

Kabataslak anlatmak gerekirse RTX 3050 i3-10100F 16 GB RAM.

Modlar'ı kaldırırsamda cok keyifli olacağını düşünmüyorum duvara çarpıp ölmeler arabaların durduk yere fren yapması ve siyah ekranda takılı kalmalar gibi problemlerle karşılaşıyorum.

Dediğim gibi modlari kaldirarak veya sorunsuz modlar indirebilirsiniz sorun ancak boyle çözüleceğini düşünüyorum.

Dediğim gibi modlari kaldirarak veya sorunsuz modlar indirebilirsiniz sorun ancak boyle çözüleceğini düşünüyorum.

Hocam bildiğiniz sorunsuz fix modları varsa atarsanız çok minettar kalırım ben aradım bulamadım şu anda 1 2 mod fix kaldı bir daha deneyeceğim.

Hocam isterseniz bende GTA SA setup var onu silip attığım dosyayı kurabilirsiniz belki dosya bozuktur.

Olabilir hocam atın isterseniz.

Hocam isterseniz bende GTA SA setup var onu silip attığım dosyayı kurabilirsiniz belki dosya bozuktur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sadece 1 mod bırakmama rağmen ahada bu şekil kapanıyor.

Son düzenleme:

Windows Defender'i devre dısı bırakın bir daha indirin eger olmasa indiddigin dosyada sıkıntı da olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı