En Sevdiğiniz Need for Speed Oyunu?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Normalde çok oyun oynasam da sayısal olarak az oyun oynadım. Yani tek bir oyuna çok saat harcıyorum genellikle. Mesela Forza Horizon serisini ben çok oynadım Need for Speed serisinden ziyade. FH 4'te 210, FH 5'te de 250 saatim var. O yüzden her ne kadar yarış oyunlarını sevsem de hiç NFS serisi oynamadım. Zaten NFS fanatiği dediğim kişiler bile NFS serisine kötü bile demese eskisi kadar iyi de diyemiyorlar. O yüzden size sorum, NFS oyunları arasında en beğendiğiniz hangi oyun/oyunlar?

NOT:
Aslında NFS serisi zaten tümden Arcade serisi olsa da yine de bazen yorumlarda "oyunun fiziği eskisine göre daha kötü" diye yorumlar okumuştum. Fizik olarak farklılıkları var mı?

Normalde çok oyun oynasam da sayısal olarak az oyun oynadım. Yani tek bir oyuna çok saat harcıyorum genellikle. Mesela Forza Horizon serisini ben çok oynadım Need for Speed serisinden ziyade. FH 4'te 210, FH 5'te de 250 saatim var. O yüzden her ne kadar yarış oyunlarını sevsem de hiç NFS serisi oynamadım. Zaten NFS fanatiği dediğim kişiler bile NFS serisine kötü bile demese eskisi kadar iyi de diyemiyorlar. O yüzden size sorum, NFS oyunları arasında en beğendiğiniz hangi oyun/oyunlar?

NOT:
Aslında NFS serisi zaten tümden Arcade serisi olsa da yine de bazen yorumlarda "oyunun fiziği eskisine göre daha kötü" diye yorumlar okumuştum. Fizik olarak farklılıkları var mı?

Forza sonrası NFS hiç sarmıyor. Forza’nın da arcade oyunlarından arta kalır yanı yok, sadece NFS bu konuda daha kötü. Zaten gerçekçi bir deneyim isteyenin de burada işi olmamalı. Carbon herhalde ilk oynadığım olduğu için en beğendiğim olabilir.

Forza daha çok ets tarzı, oyuna gir ve araba sür ama NFS öyle değil bu oyun tam bir heyecan oyunu yarıştayken sizi alıp götürüyor NFS'de ben oyunun fiziğine falan bakmadım sadece hikayeye odaklandım aksiyon aranıyorsa NFS ama amacınız araba alıp yollarda sürmek ise Forza

En sevdiğim NFS oyunu Most Wanted 2005 ve Underground 2. Yeni oyunları pek beğenmedim eskisi gibi fazla heyecanlı değil belkide ben büyüdüm bilmiyorum ama 10 yaşında aldığım heyecanı şimdi alamadığımdan kısa süre önce aldığım Need For Speed Heat oyununu iade ettim.

Forza dışında konuşmak gerekirse Most Wanted 2005 en sevdiğim oyun, hikayesi, arabaları, haritası, oyun müziklerinin mükemmeliği ile en iyi NFS diyebilirim.

Forza daha çok ETS tarzı, oyuna gir ve araba sür ama NFS öyle değil bu oyun tam bir heyecan oyunu yarıştayken sizi alıp götürüyor NFS'de ben oyunun fiziğine falan bakmadım sadece hikayeye odaklandım aksiyon aranıyorsa NFS ama amacınız araba alıp yollarda sürmek ise Forza

En sevdiğim NFS oyunu Most Wanted 2005 ve Underground 2. Yeni oyunları pek beğenmedim eskisi gibi fazla heyecanlı değil belki de ben büyüdüm bilmiyorum ama 10 yaşında aldığım heyecanı şimdi alamadığımdan kısa süre önce aldığım Need for Speed Heat oyununu iade ettim.

Ağzına sağlık hocam tüplü monitörde NFS oynamış gurme görüşü okuyorum...

Normalde çok oyun oynasam da sayısal olarak az oyun oynadım. Yani tek bir oyuna çok saat harcıyorum genellikle. Mesela Forza Horizon serisini ben çok oynadım Need for Speed serisinden ziyade. FH 4'te 210, FH 5'te de 250 saatim var. O yüzden her ne kadar yarış oyunlarını sevsem de hiç NFS serisi oynamadım. Zaten NFS fanatiği dediğim kişiler bile NFS serisine kötü bile demese eskisi kadar iyi de diyemiyorlar. o yüzden size sorum, NFS oyunları arasında en beğendiğiniz hangi oyun/oyunlar?

Not:
aslında NFS serisi zaten tümden arcade serisi olsa da yine de bazen yorumlarda "oyunun fiziği eskisine göre daha kötü" diye yorumlar okumuştum. Fizik olarak farklılıkları var mı?

Sadece NFS serisinden bahsetmek gerekirse taş devrinden Underground 2 ve Most Wanted 2005 derim. Yeni oyunlarını hiç oynamadım görsel olarak ısınamadım direkt.

Forza sonrası NFS hiç sarmıyor. Forza’nın da arcade oyunlarından arta kalır yanı yok, sadece NFS bu konuda daha kötü. Zaten gerçekçi bir deneyim isteyenin de burada işi olmamalı. Carbon herhalde ilk oynadığım olduğu için en beğendiğim olabilir.
Forza'nın en beğendiğim yanı fizikleri. Onun haricinde mutlaka diğer yönlerinden daha iyi oyunlar var. Mesela harita ve ses olarak The Crew 2'yi ve The Crew Motorfest'i daha beğeniyorum ama onun fiziği NFS'den bile berbat. Forza'da hikaye var ama çok dümenden hatta o hikaye dediğim de sadece bölümü tanıtıyor gibi bir şey.

Ben, ne çok gerçekçi olup uğraştıracak fizik istiyorum ne de aşırı Arcade gibi olsun Hot Wheels oyunu gibi oynayayım da istemiyorum. Bu tanıma da en iyi uyan Forza Horizon. Yine haritası ve sesler aşırı berbat değil idare edilir, yoksa şimdi diğer serilere de yalakalık yapmış gibi olmayayım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı