GTA San Andreas V-Sync çalışmıyor

limpos

Decapat
Merhaba, ben genellikle SA:MP veya MTA oynuyorum. Oynuyorum oynamasına ama San Andreas'ı çalıştıracak bir bilgisayarım olmasına rağmen, FPS'in fazla olmasına rağmen drop yiyorum. Bunu çözmek için biraz araştırma yaptım ve San Andreas'ın, eski bir oyun olduğundan dolayı, en fazla 30 FPS olarak çalıştırılıyor, eğer 30'un üstüne çıkarsa drop gibi çeşitli hataların meydana geleceğini öğrendim. Normalde 100 FPS oynadığım oyunda, ayarlarımı fulleyerek 30 FPS'e kadar indirdim ve gerçekten hiç drop almadım. Fakat hem ayarlarım düşük olsun, hem de FPS sabit olsun diyerek oyunun ayarlarındaki çerçeve sınırlayıcı'yı açmaya çalıştım, ne kadar denesem de kapalı olarak gözüküyor. Başka bir San Andreas kurup denedim, modlarımı sildim yükledim, temiz bir kurulumda denedim fakat asla açamadım. Bilgisayarım orta seviyede, iyi bir bilgisayar olsaydı 100 FPS bile oynasam drop yemezdim fakat orta olunca bu sıkıntılarla karşılaşıyorum. Oyun içindeki çerçeve sınırlayıcı'yı nasıl açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam. 30 fpsin üstüne çıktığında oyundaki bazı şeylerin bozulduğu doğrudur. Örneğin suda daha yavaş gidersiniz, araba daha yavaş hızlanır, daha yavaş durur fakat dropla alakası yok. Frame vigilante.asi indirmeyi deneyebilirsiniz, codsmp ve samp addon ile de sorununuzu çözeceğini düşünüyorum. Çerçeve sınırlayıcıyı açmaya gerek yok. Drop sorununu çözmek istiyorunuz anladığım kadarıyla.

Hocam. 30 fpsin üstüne çıktığında oyundaki bazı şeylerin bozulduğu doğrudur. Örneğin suda daha yavaş gidersiniz, araba daha yavaş hızlanır, daha yavaş durur fakat dropla alakası yok. Frame vigilante.asi indirmeyi deneyebilirsiniz, codsmp ve samp addon ile de sorununuzu çözeceğini düşünüyorum. Çerçeve sınırlayıcıyı açmaya gerek yok. Drop sorununu çözmek istiyorunuz anladığım kadarıyla.
Codsmp ve SA:MP Addon kurulu fakat zaten bunlar FPS'i yükselten şeyler. Benim sorunum FPS'in arttıkça drop yemem. Amacım FPS'i 30, 45 veya 60'a sabitleyip dropdan kurtulmak.
Bunu indirdiğiniz de başta çalışmaz. Silent patch.asi'yi de indirmeyi unutmayın. Ayrıca oynadığınız sunucunun mapleri de drop yaratıyor olabilir.
Evet, roleplay sunucusunda oynadığım için mapin objeleri fazla, bu da büyük ihtimal optimizasyonu düşürerek dropları arttırıyor. Framerate Vigilante'yi deneyeceğim fakat SA:MP oynadığım için San Andreas full değil, sıkıştırılmış şekilde. Tek oyunculu modunda konuşma sesleri yok falan. Silent patch.asi ve Framerate Vigilante sorun yaratır mı?

Hayır, herhangi bir sorun yaratmaz; ama oyun sürümünüzün 1.0 olması gerekiyor. Bir de oynadığınız sunucunun işbu türden mod'lara izin vermesi gerekiyor.​

Codsmp ve SA:MP Addon kurulu fakat zaten bunlar FPS'i yükselten şeyler. Benim sorunum FPS'in arttıkça drop yemem. Amacım FPS'i 30, 45 veya 60'a sabitleyip dropdan kurtulmak.

Evet, roleplay sunucusunda oynadığım için mapin objeleri fazla, bu da büyük ihtimal optimizasyonu düşürerek dropları arttırıyor. Framerate Vigilante'yi deneyeceğim fakat SA:MP oynadığım için San Andreas full değil, sıkıştırılmış şekilde. Tek oyunculu modunda konuşma sesleri yok falan. Silent patch.asi ve Framerate Vigilante sorun yaratır mı?
Ben de SAMP oynuyorum fakat 4GB yükledim. Crashleri azaltıyor. Sizinki gibi bir sorun görmedim hiç, Movie Serverda benim de fpsim uçuyor fakat drop yemiyorum.

Ayrıca silent patch yüklemeden .asi'ler çalışmaz. Bu sebepten yüklemelisiniz.

Ben de SAMP oynuyorum fakat 4GB yükledim. Crashleri azaltıyor. Sizinki gibi bir sorun görmedim hiç, Movie Serverda benim de fpsim uçuyor fakat drop yemiyorum.

Ayrıca silent patch yüklemeden .asi'ler çalışmaz. Bu sebepten yüklemelisiniz.
Hiç yüklemedim ama çalışıyordu, hazır mod kullandığım için zaten dosyanın içinde bulunuyor olabilir. Movie'de bende yüksek FPS alıyorum, aynı şekilde drop yemiyorum. Fakat roleplay sunucularında veya mapleri obje dolu sunucularda oynarken 100 FPS'te hayvan gibi drop yiyorum. Framerate Vigilante indirdim, FPS'i 50'ye sabitledim, yine de drobu çözemiyorum. 20-30 FPS arası drop yemiyorum fakat bu seferde gözlerim kanıyor.

Hiç yüklemedim ama çalışıyordu, hazır mod kullandığım için zaten dosyanın içinde bulunuyor olabilir. Movie'de bende yüksek FPS alıyorum, aynı şekilde drop yemiyorum. Fakat roleplay sunucularında veya mapleri obje dolu sunucularda oynarken 100 FPS'te hayvan gibi drop yiyorum. Framerate Vigilante indirdim, FPS'i 50'ye sabitledim, yine de drobu çözemiyorum. 20-30 FPS arası drop yemiyorum fakat bu seferde gözlerim kanıyor.
Hocam sistem özelliklerinizi yazar mısınız? Ve hangi sunucuda oynadığınızı da yazarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı