GTA San Andreas ve GTA 3 Windows 8.1'de çalışır mı?

Carnage86

Kilopat
Makaleler
21
Yer
İzmir
GTA serisi Steam yaz indirimlerinden faydalanmış ve 5 adet GTA (Vice City, GTA 3, GTA IV, San Andreas, GTA:Episodes From Liberty City) 10$'a düşmüş. İlgilenenlere buradan duyuru yapayım. Fırsattan istifade bu oyunları almayı düşünüyorum ama aklıma takılan San Andreas ve GTA 3'ün Windows XP'nin ilk zamanlarından kalma olmaları acaba soruna yol açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaz indirimlerinin başında pahalıya almıştım. Tüm paket olarak. Gta San çalışıyor. Gta 3'ü denemedim. Ancak San'da çözünürlük sorunu var. O sorunu da steam forumlarda yapılan bazı modlarla düzeltebiliyorsunuz.

O problemi biliyorum, içine dosya atarak çözülüyordu galiba ama gene de tam olarak düzeltmediğinden bahsediyorlardı. San Andreas'ı XP'de oynamıştım eski sistemimde onda bazı sorunlar yaşıyordum. Vice City'i Windows 7'de denedim. GTAların hepsini birden alınca indirime giriyor, aslında ben sırf GTA IV ve San Andreasla ilgileniyorum ama indirimden yararlanmak için hepsini aldım.

San Andreas'ın inişi bitti. Oyun frame limit açık ya da kapalı farketmez 1680x1050'de(henüz fps sorununu çözemedim)10-13 fps gibi bir performans veriyor. Konuyla ilgili bir çok çözü mevcut gelişmeleri bildireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı