GTA The Definitive Edition alınır mı?

Bazı buglar dışında gördüğüm kadarıyla oyun iyi durumdaydı. 3 oyunuda bitirdim.
O oyunlar çok eskiydi grafik olarak güncellemeleri güzel olmuş çekiciliğini arttırmış kendi adıma söyleyeyim

Sırf grafik için alacaksan alma. Orijinal oyunları mod ile daha iyi yaparsın. Teknik sorunları maalesef bilmiyorum.
GTA 5 var 4'te bilgisayar için sorunlu çıktı hala son görevde helikoptere tırmanmıyor bozuk oyun da almak istemiyor insan bu üçlü paket daha iyi gibi sizi bilmem

O oyunlar çok eskiydi grafik olarak güncellemeleri güzel olmuş çekiciliğini arttırmış kendi adıma söyleyeyim
Hocam eğer almak ya da almamak arasında bir yerde kaldıysanız 1 aylık Gamepass alıp oyunları biraz oynayıp daha sonraki indirimlerde ona göre satın almanızı tavsiye ederim. Almayadabilirsiniz.

Hocam eğer almak ya da almamak arasında bir yerde kaldıysanız 1 aylık Gamepass alıp oyunları biraz oynayıp daha sonraki indirimlerde ona göre satın almanızı tavsiye ederim. Almayadabilirsiniz.
4 almam güncelleme ile yapımcı sorunları düzeltmezse ben almakta temkinliyim 6 da çıkmasına daha var fizikte çok iyi hakkını verelim diğerlerine göre farklı bir havası var

Definitive Trilogy mi? Aklınızda oynamak istediğiniz başka bi' oyun varsa Trilogy'e (indirimde) vereceğiniz 20 küsür birime daha iyi şeyler alabilirsiniz (bence). Yani ilk tercihiniz çocukluğumuzun oyunları olmamalı bana kalırsa, en azından bu paraya.

Ama ille de almak istiyorsanız ve parası size koymayacaksa bayağı alınır (Vice City ve özellikle de San Andreas için en azından).

Benim için eskilerin aksine mod(lar)la adam etme derdi olmadan, uğraşmadan direkt "tak çalıştır" olarak oyunları en az 1080p ve 60 FPS oynayabilme rahatlığı bayağı iyiydi.
Korsan kullanmayı bilen biri olarak da benim için mevzu değil ama göze almak istemeyenler için eskileri "nasıl güvenilir bir şekilde indirilir" derdi olmadan Definitive'lerle direkt üç oyun da elinizin altında oluyor.
Kafanıza estiğinde eskilerin atmosferi (ışıklandırması) için de istediğiniz zaman "Classic Lightning" açıp kapatabiliyorsunuz. Grafikler de herhangi bi' mod aratmayacak kadar elden geçirilmiş.
Herhangi bir bug - sıkıntı da yaşamadım ben, en azından VC ve SA'da. Düzeltilebilecek ya her şeyi ya da çoğu şeyi düzeltmişler gibi, kalan bi' sorun varsa da göze batmıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı