GTA V aniden mavi ekran hatası

Daha fazla  
Bilgisayarda sanırım 15-20 kere 1 saat GTA 5 oynadım fakat bu sefer daha 1 saat bile olmadan mavi ekran yedim ardından bilgisayar açıldı. Crystaldiskinfo programından değerlere baktım ve bad sector yok, Windows 7 kullanıyorum ve oyuna her girdiğim zaman görev yöneticisinden öncelik ata kısmını yüksek yapıyorum acaba mavi ekranı ondan mı yedim? Fakat şöyle bir şey düşünüyorum eğer işlemci için mavi ekran yeseydim sadece bilgisayar kapanırdı ve tekrardan açılırdı şimdi ise mavi ekran verdi. Buraya minidump dosyasını paylaşıyorum umarım yardımcı olan birisi çıkar teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten yazmıştım, nasıl link vermemi bekliyorsun, site içi link vermem ki.

Anakart biraz eski eğer UEFI desteklemiyorsa bu sürümü indir.
s1.PNG

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğinizi yaptım Flash gözüktü fakat bu sefer ise içi boş hatası alıyorum.

Tekrar yazdır, farklı USB yuvası dene.

Bu sefer direkt programı download tuşuna basarak indirdim ve USB image diye indi, ardından USB yazdırdım ve "veryfing pool data" kısmında kaldı bende bilgisayarı yeniden başlattım ve sonuç yine olmadı.
Olmayacak gibi duruyor BIOS güncellemesi yapacağım sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı