GTA V disk kullanımı %100'e çıkıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RDR 2 oynadığım bilgisayarda GTA V oynayamıyorum. Ne zaman oyuna girsem oynamaya çalışsam disk kullanımı %100'e çıkıyor, anlık droplar yaşıyorum ve bilgisayar otomatik olarak kendini yeniden başlatıyor.

Sistem özellikleri:
GeForce GTX1050 2 GB
12 GB RAM
i5-3470
500 GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanırken boşta bile bu sorun oluyor. SSD alınca kökten problem çözülüyor ve hız kazanıyorsunuz. Bence SSD alın.
HDD değiştirme veya daha iyi seçenek olarak SSD ye geçme zamanınız gelmiş maun hocam. ☝🏼

Size önerim yeni bir HDD veya SSD almak olacaktır. 🙏🏼

Saygılarımla. 🙌🏼
Aynı problemle karşı karşıyaydım. SSD aldığımda bu sorun çözülmüştü. HDD'nin ömrü bittiğinde genelde böyle şeyler oluyor.
İlgilendiğiniz için teşekkürler. İzininzle son bir sorum daha olucak.

Bilgisayara 1tb kingston ssd takmayı düşünüyorum. Merak ettiğim konu ise tam olarak şu ben bu bilgisayar ssd taktığımda bilgisayar format atmak zorundamıyım eğer zorundaysam format attıktan sonra HDD de bulunan dosyalar silinicekmidir? Tekrardan teşekkürler.

İlgilendiğiniz için teşekkürler. İzininzle son bir sorum daha olucak.

Bilgisayara 1tb kingston ssd takmayı düşünüyorum. Merak ettiğim konu ise tam olarak şu ben bu bilgisayar ssd taktığımda bilgisayar format atmak zorundamıyım eğer zorundaysam format attıktan sonra HDD de bulunan dosyalar silinicekmidir? Tekrardan teşekkürler.
Atmak zorunda değilsin. SSD'yi depolama olarak kullanırsın. Lakin windows'u SSD ye kurmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Atmak zorunda değilsin. SSD'yi depolama olarak kullanırsın. Lakin windows'u SSD ye kurmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
HDD'yi 2 ye böl. C ve D olarak. C de sadece windowsun olsun. D de ise formatta silinmesini istemediğin tüm dosyalar olsun. SSD takınca format işlemini başlat. HDD nin C kısmını sil ve windowsu SSD ye kur. HDD de ki D kısmını silme.

Bu sayede format atmış olacaksın, windows ssd ye kurulmuş olacak ve dosyaların da HDD'nin D kısmında kalacak. :)

Atmak zorunda değilsin. SSD'yi depolama olarak kullanırsın. Lakin Windows'u SSD'ye kurmanı şiddetle tavsiye ediyorum.

HDD'yi 2'ye böl. C ve D olarak. C de sadece Windows'un olsun. D de ise formatta silinmesini istemediğin tüm dosyalar olsun. SSD takınca format işlemini başlat. HDD'nin C kısmını sil ve Windows'u SSD'ye kur. HDD de ki D kısmını silme.

Bu sayede format atmış olacaksın, Windows SSD'ye kurulmuş olacak ve dosyaların da HDD'nin D kısmında kalacak. :)

Tamamdır. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı