Çözüm GTA V düşük GPU kullanımı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmet_ss

Kilopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar, 2 ay dır GTA 5'te düşük FPS sorunu yaşıyorum. Örneğin haritayı açtığımda FPS sabit 15 mouse sağa sola çevirdiğimde GPU'da ani düşüşler yaşıyorum %5 %8 gibi. Bu sorunun Windows'un en son gelen güncellemesinden kaynaklandığını düşünüyordum. Denetim masasında bi güncelleme buldum KB402 ile başlayan bir güncelleme bunu sildikten sonra yeniden başlattım bilgisayarımı ve direkt GTA 5 girdim. İlk yükleme ekranında %4'e kadar kullanım düşüyordu . Velhasıl sildikten sonra hiçbir sorun kalmadı ben bu şekilde çözdüm sorunumu bu durumdan muzdarip olan arkadaşlara yardımcı olmak istedim. Deneyimsiz arkadaşlarımın herhangi bir bilinçsiz hareketinden sorumlu değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu duruma Nvidia GTX tarafında orta segment olarak adlandırabileceğimiz ekran kartlarına gelen güncellemelerinde etkisi var.

Son düzenleme:
Ufak bir hata oluştu.
Microsoft'un Windows güncellemelerini iyice gözden geçirmesi gerekiyor. Geçen aylardaki kullanıcıların yaşadıkları hataları unutmuyor değiliz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı