Çözüldü GTA V Enchanced Online farklı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Legacy versiyonuna göre oyunun boyutunda düşüş olması başta Online'ın olmadığını düşünmeme sebep olmuştu. RTX gibi birçok teknoloji eklendikten sonra oyunun boyutu nasıl daha düşük görünüyor orasını bilmiyorum ancak asıl merak ettiğim Online tarafı. Oyunlar ayrılmadan önce Online tarafında çok büyük bir ilerlemem vardı. Bu ilerleme Enchanced tarafında da geçerli mi yoksa Legacy Online'ında kalmış durumda mı?

Çözüm
Tüm varlığınızı Enhanced’e aktarabiliyorsunuz. Enhanced indirip online’a girdiğinizde karşınıza uyarı çıkıyor.
Evet farklı. Enhanced çok daha iyi. Görsel açıdan daha iyi. Optimizasyon getirdiler. RTX var. AO vb. büyük teknolojiler getirdiler. Grafikler daha güzel olmasına rağmen kapladığı alan düştü.
Ancak Legacy ile Enhanced birlikte oynanmıyor. Enhanced'a girdiğinizde uyarı veriyor. Hesap aktarma yapılsın mı? diye. Eğer Evet derseniz aktarır ve Legacy ile Enhanced birbirinden farklı oyun gibi sayılır. Yani Enhanced'da yapacağınız değişiklikler Legacy'de, Legacy'de yaptığınız değişiklikler Enhanced'da işlemez. Ayrıca Legacy'de daha önce hile kullanan kişiler Enhanced'a hesabını aktaramaz.

Muhtemelen bir daha girmem ama Legacy tarafında Online sıfırlanıyor mu böyle bir durumda? Bir de hile dediğiniz nedir, glitch vb. şeyler sayılıyor mu?

Muhtemelen bir daha girmem ama Legacy tarafında Online sıfırlanıyor mu böyle bir durumda? Bir de hile dediğiniz nedir, glitch vb. şeyler sayılıyor mu?
Sıfırlanmıyor. Aktardığınızdaki gibi kalıyor diye biliyorum. Sonra her iki tarafta farklı oyun sayılıyor. Hayır ben 300 saat boyunca replay glitchler kapı içinden geçmeler vs. bir sürü glitch yaptım. Yani sayılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…