Ardawai
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
Excalibur G870.1245 | i5 12450H | RTX 4050 6GB | 24GB (16+8) DDR4
Hocam ben çok uzun zamandır oyuna girmiyordum, Epic'ten almıştım indirdiğimde otomatik olarak enchanced sürümü indirildi. Asıl muzdarip olduğum olay şu ki karakter aktarmayı öğrenene kadar canım çıktı çünkü migration denilen hadiseyi bilmiyordum Social Club'a bakıyorum karakter bölümüne hesap sıfırlanmış hiçbir şey yok ama en son kullandığım arabalarım duruyor, sağ üsteki profil kısmında karakter gözüküyor, meğerse legacy ve enthanced diye bir ayrım varmış: Dd. Ama gel gelelim şimdi de eski hesabı aktaramıyorum " the GTA Online profile associated with this Rockstar Games account is not eligible for migration at this time" diyor ilk aldığımda bir hata sonucu ban yemiştim, sonrasında ban yiyeceğim bir olay yaşamadım zaten ban yemiş olsam karakteri göremezdim ayrıca mail falan gelirdi hiçbir şey yok ama aktarım yapamıyorum. Desteğe yazdım kaç saattir dönüş yapmadılar. Sunucular çalışıyor bir sorun yok. Ama aktarım yapamıyorum. Ne olacak bilmiyorum. Hile yapan tanıdıklar rahat rahat giriyorlar hiçbir sorun yaşamadılar bende nasıl böyle oluyor anlayamıyorum. Bu güncelleme ne zaman gelmiş onu bilmiyorum. Bilen birileri bilgilendirebilir mi? Dert oldu ya vallahi.
Bende de Excalibur 4050 16 GB RAM i5 12.nesil sistem var story modunda test ettim kasma falan olmuyor ancak ses kastığında ki gibi geliyor böyle hışırtılı cızırtılı gibi PC de hiçbir sorun yok, her şey güncel. Daha çok taze diye muhtemelen optimizasyon problemi var gibime geliyor. Ama sistemimiz yeterli.
Fg eklentisi eklemeleri lazım Frame Generation DLSS'in yanına şart çünkü DLSS'in artısını ben gerçekten tek tek baktım görmedim.