GTAV Legacy eski sürüm Enhanced yeni sürüm. Eğer aktif bir GTAV oyuncusu iseniz Legacy versiyonunda oynayın, çünkü Enhanced henüz çıkmadı. Şu an sadece indirebiliyorsunuz, oyuna giremiyorsunuz. 4 Mart tarihinde oyuna girişler açılacak.Arkadaşlar selam. GTA 5'e ön indirme geldi. Bilgisayarımda GTA 5 Legacy'de var. Onu silip GTA 5 enchanced indirsem olur mu? Yoksa birbiri ile bağlantılı mı bunlar? Bağlantılı değilse hangisi daha iyi/kaliteli. hangisini tutmalıyım?
Sanmıyorum girebileceğinizi ama olabilir çünkü tamamen farklı sunucular ve farklı versiyonlar.Arkadaşlar Epic Games ten nasıl indirebilirim?
Bir de Steam'de banım var Online da oradan indirsem enhanced i Online girebilir miyim?
Teşekkürler.
GTAV legacy eski sürüm enhanced yeni sürüm. Eğer aktif bir GTAV oyuncusu iseniz legacy versiyonunda oynayın, çünkü enhanced henüz çıkmadı. Şu an sadece indirebiliyorsunuz, oyuna giremiyorsunuz. 4 Mart tarihinde oyuna girişler açılacak.
Sanmıyorum girebileceğinizi ama olabilir çünkü tamamen farklı sunucular ve farklı versiyonlar.
Kastırmaz bence. Ayarları yaparsınız kurtarır, minimum GTX 1630 zaten. Ben benim GTX 1660 6GB VRam kurtarır mı onu düşünüyorum.4050 Yeni güncellemeyle kastırır mı oyunu? çünkü 8gb ekran kartı istiyor 4050 6gb 4050 3060 denkti.
Kastırmaz bence. Ayarları yaparsınız kurtarır, minimum GTX 1630 zaten. Ben benim GTX 1660 6 GB VRAM kurtarır mı onu düşünüyorum.
Kastırmaz bence. Ayarları yaparsınız kurtarır, minimum GTX 1630 zaten. Ben benim GTX 1660 6 GB VRAM kurtarır mı onu düşünüyorum.
Hayır yani bu güncelleme gelmeden önce Ultra grafik 100 FPS üstü oynuyordum her türlü 100 FPS almaz mı?
Valla kaç yıllık oyun hala çok iyi gözüküyor her ne kadar güncelleseler de açık dünya oyunu vay be.Eki Görüntüle 2435200
Şu anki versiyonda bu görselliği alamayacağınızdan ona göre FPS de değişecektir tabi ki.
4050 yeni güncellemeyle kastırır mı oyunu? Çünkü 8 GB ekran kartı istiyor 4050 6 GB 4050 3060 denkti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.