GTA V legacy yerine GTA V enchanced indirilir mi?

Hocam bilgisayarınız kaldırıyorsa ve hikaye modunun dışında GTA Online ve FiveM oynuyorsanız indirin. Çünkü artık GTA Legacy olarak adlandırılan mevcut GTA 5, 2015'te GTA 5'in PC'ye portlanan PS4 ve Xbox One sürümü. Konsol sürümüne kıyasla ciddi manada olmasa da Online'da daha az içerik var. Yeni nesil ekran kartlarının DLSS, FSR gibi özelliklerini desteklemiyor ve gereksiz uzun yükleme ekranları var. GTA V: Enchanded and Expanded dediğimiz sürüm bu sorunları ortadan kaldıran PS5 ve Xbox Series X sürümü. Yani oyun 9. nesile geçiyor.

Arkadaşlar Epic Games ten nasıl indirebilirim?
Bir de Steam'de banım var Online da oradan indirsem enhanced i Online girebilir miyim?
Teşekkürler.

Online'a giremeyebilirsin hocam çünkü " Upgrade " seçeneği ile oyun verilerini Enchanced sürüme aktarman gerekecek. Epic Games'e ya ayrı oyun olarak eklenir ya da zaten Rockstar Launcher'a iki ayrı oyun olarak eklendiler zaten, Epic'te açtığında seni Rockstar'a yönlendirir

DLSS de ekleneceği için kastırmaz, yansımaları da fullemezseniz belki daha fazla FPS alırsınız bence.

Peki DLSS çok FPS artışı sağlayacak mı ki? DLSS+fg yapsalar mükemmel olurdu örnek vereyim 70FPS'lere düştü DLSS kalite yapınca 100 120 mi olacak?

Hocam böyle bir şey olmaz. Bu temsili fotoğraf, buna benzemez bile. FPS artışı sunuyor bu arada yeni versiyon.
FPS limitini açıyor hocam, ben bu versiyonu PS5 üzerinden de oynadım bal gibi grafiksel değişimler de var oyunun bozuk olan kenar yumuşatması düzeltilmiş mesela. Sadece FPS artışından ibaret olsa, sistem gereksinimleri de bu kadar artmazdı. Paylaşılan fotoğrafı da PS5 versiyonunda geceleri bizzat ben gördüm yani, ışıklandırma bayağı iyiydi. PC tarafında da muhtemelen en yüksek ayarlarda bu görüntü rahatlıkla elde edilecektir. DLSS ve RTX özellikleri de eklendi zaten.

FPS limitini açıyor hocam, ben bu versiyonu PS5 üzerinden de oynadım bal gibi grafiksel değişimler de var oyunun bozuk olan kenar yumuşatması düzeltilmiş mesela. Sadece FPS artışından ibaret olsa, sistem gereksinimleri de bu kadar artmazdı. Paylaşılan fotoğrafı da PS5 versiyonunda geceleri bizzat ben gördüm yani, ışıklandırma bayağı iyiydi. PC tarafında da muhtemelen en yüksek ayarlarda bu görüntü rahatlıkla elde edilecektir. DLSS ve RTX özellikleri de eklendi zaten.

Öyleyse yarın deneyeceğim. Belki de fotoğraftaki gibidir. RTX var iş görebilir. FPS konusunda iyileştirme oldu diye biliyorum ama değil mi? DLSS başlı başına iyi zaten.

Öyleyse yarın deneyeceğim. Belki de fotoğraftaki gibidir. RTX var iş görebilir. FPS konusunda iyileştirme oldu diye biliyorum ama değil mi? DLSS başlı başına iyi zaten.
FPS konusunda iyileştirme yok diye biliyorum hocam, yeni sistemlerde oyunda bir problem vardı eğer FPS değeriniz çok yüksekse oyun bu FPS üzerinde çalıştıramayıp oyununuzu 5-6 FPS gibi değerlere düşürüyordu. Bu sorunu kökten çözüyor bu versiyon.

Hocam ben çok uzun zamandır oyuna girmiyordum, Epic'ten almıştım indirdiğimde otomatik olarak enchanced sürümü indirildi. Asıl muzdarip olduğum olay şu ki karakter aktarmayı öğrenene kadar canım çıktı çünkü migration denilen hadiseyi bilmiyordum Social Club'a bakıyorum karakter bölümüne hesap sıfırlanmış hiçbir şey yok ama en son kullandığım arabalarım duruyor, sağ üsteki profil kısmında karakter gözüküyor, meğerse legacy ve enthanced diye bir ayrım varmış: Dd. Ama gel gelelim şimdi de eski hesabı aktaramıyorum " the GTA Online profile associated with this Rockstar Games account is not eligible for migration at this time" diyor ilk aldığımda bir hata sonucu ban yemiştim, sonrasında ban yiyeceğim bir olay yaşamadım zaten ban yemiş olsam karakteri göremezdim ayrıca mail falan gelirdi hiçbir şey yok ama aktarım yapamıyorum. Desteğe yazdım kaç saattir dönüş yapmadılar. Sunucular çalışıyor bir sorun yok. Ama aktarım yapamıyorum. Ne olacak bilmiyorum. Hile yapan tanıdıklar rahat rahat giriyorlar hiçbir sorun yaşamadılar bende nasıl böyle oluyor anlayamıyorum. Bu güncelleme ne zaman gelmiş onu bilmiyorum. Bilen birileri bilgilendirebilir mi? Dert oldu ya vallahi.

4050 yeni güncellemeyle kastırır mı oyunu? Çünkü 8 GB ekran kartı istiyor 4050 6 GB 4050 3060 denkti.

Bende de Excalibur 4050 16 GB RAM i5 12.nesil sistem var story modunda test ettim kasma falan olmuyor ancak ses kastığında ki gibi geliyor böyle hışırtılı cızırtılı gibi PC de hiçbir sorun yok, her şey güncel. Daha çok taze diye muhtemelen optimizasyon problemi var gibime geliyor. Ama sistemimiz yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı