GTA V Enhanced'de ki en hızlı araba nedir?

VALege

Centipat
Daha fazla  
GTA 5'in yeni büyük güncellemesiyle birlikte oyuna yeni arabalar da eklendi. Hemen itali rsximi sattım en hızlı olanı satın alacaktım. Şu an oyundaki hızlınması en yüksek hızlanmaya sahip araba (bende virtue var) ve en hızlı arabalar veya araba nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
başta bir yere gitmemizi söylüyordu ve bir arabayla zaman karşı yarışıyorduk enhanced güncellemesinde oynadıysanız. O arabanın adı ney onu alcağım galiba
Bilmiyorum maalesef.

Eğer GTA Online kısmından bahsediyorsan yeni versiyonda HSW ile modifiye edilmiş Banshee GTS en hızlı araba. Şu an "Legendary Motorsport" üzerinden 2 milyona alabiliyorsun, ardından "LS Car Meet"e gidip HSW ekleyip arabayı fullersen en hızlı araba bu oluyor. Ama sürmesi kolay değil, yoldan sapabiliyor.
1741802924533.png

Eğer GTA Online kısmından bahsediyorsan yeni versiyonda HSW ile modifiye edilmiş Banshee GTS en hızlı araba. Şu an "Legendary Motorsport" üzerinden 2 milyona alabiliyorsun, ardından "LS Car Meet"e gidip HSW ekleyip arabayı fullersen en hızlı araba bu oluyor. Ama sürmesi kolay değil, yoldan sapabiliyor.
Eki Görüntüle 2444127
Hsw yapmak için görev falan gerekiyormu?

GTA 5'in yeni büyük güncellemesiyle birlikte oyuna yeni arabalar da eklendi. Hemen itali rsximi sattım en hızlı olanı satın alacaktım. Şu an oyundaki hızlınması en yüksek hızlanmaya sahip araba (bende virtue var) ve en hızlı arabalar veya araba nedir?

Elektrikli olarak en hızlı araba yeni gelen Cyclone, fikrimce de yol tutuşu, ateş etmesi ve hızı göz önüne alırsak weaponized ignus oyunda alınabilecek en iyi araba.(en pahalı da denebilir) 4.5m arabanın kendi fiyatı hsw Upgrade'i ve diğer modifiyelerle rahatlıkla 5.5m 6M gibi fiyatlara çıkabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı