Çözüm GTA V "Exited Unexpectedly" Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XeonisH4wkz

Decapat
Arkadaşlar bende 2-3 gün boyunca bu hatayı aldım. Ben sonunda çözümü buldum hiç ummadığım yerden çıktı. Peki çözümü nasıl buldum ?

Öncelikle oyunun Process Monitor ile loglayın ve arşivleyin, sonra dxdiag'a girerek tüm bilgileri her hangi bir konuma .txt olarak çıkartın, sonra ise Çalıştır > msinfo32 > Ver (Üst kısımda ki dosya kısmında bulunuyor ) > msinfo32.txt olarak bir yere kaydedin. Daha sonra ise hata raporunu daha da anlaşılır hale getirmek için videosunu alın oyunu açmaya çalışın ve hata raporu gelene kadar video çekin.
Kaydettiğiniz Process Monitor logunu arşivledikten sonra Google Drive'a atıp linkini alın. Rockstar Games'i sitesine girerek üst kısımdan Social Club hesabınıza giriş yapın, üst kısımda bulunan SUPPORT bölmesine tıklayıp yukarıdan SUBMIT A REQUEST diyin. Şimdi Hata raporunu yazıp Process Monitor logunuzun linkini altına yapıştırın, dosya eki kısmına Hata raporu videonuzu, dxdiag logunuzu ve msinfo32 logunuzu buraya sürükleyerek upload edin. Sonra da SUBMIT WEB TICKET'a tıklayıp cevabı bekleyin. Emin olun ki kesin çözümdür. Yetkililer size ne yapmanız gerektiğini kesin çözümüyle verecektir. En kesin çözüm budur. Exited Unexpectedly hatası çok geniş bir hatadır. Her sebepten dolayı ortaya çıkabilir. Mesela benim bu hatayı alma sebebim kullandığım oyun kolunun driver imiş. Yani bakın ne kadar alakasız değil mi :D ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı