IC yetkili kişinin loglardan bakması lazım veya ID'ye tuşla bakmalısınız. (Tuş değişkenlik gösterir).Nasıl ID'den kastım biri bize vurdugu zaman desteğe çıktığımızda nasıl bize vuran kişinin ID'sini alıyoruz?
Ic yetkili kişinin loglardan bakması lazım veya ID'ye tuşla bakmalısınız. (tuş değişkenlik gösterir).
Tx loguna genelde hasarlar düşmez ama ölenler düşüyor diye hatırlıyorum uzun süre oldu son yetkiliğim üzerinden.Nasıl ID'den kastım biri bize vurdugu zaman desteğe çıktığımızda nasıl bize vuran kişinin ID'sini alıyoruz?
Tx loguna genelde hasarlar düşmez ama ölenler düşüyor diye hatırlıyorum uzun süre oldu son yetkiliğim üzerinden.
Genelde bu hasar ve öldürme loglarına ıc botların Discord'da tuttuğu loglardan bakardık her şey çıkardı.
Oyun içerisinde ID görüntülemek için genelde sunucular alt tuşunu kullanır. Eğer alt ile gözükmüyor ise T'ye basıp chat i açın daha /ıd yazın kafanızın üstünde çıkar yakın olduklarınızında görebilirsiniz.
bende aynı yerde oynuyorum page up-down olması lazımViennada hangi tuş bilginiz var mı?
BGRP şuan kapalı ama bir süre yetkilik yapmıştım.Teşekkürler.
Hangi serverde yetkiliydin merak ettim.
Bende aynı yerde oynuyorum page up-down olması lazım.
Dediğim gibi me/do komutlarını attığın chat'e /id yazabilirsin.Klavyemde yok page up-down : D
/id yazınca hex id ve id çıkıyorViennada hangi tuş bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.