GTA V FiveM'de nasıl ID bakılır?

anime1337

Centipat
Daha fazla  
Nasıl ID'den kastım biri bize vurdugu zaman desteğe çıktığımızda nasıl bize vuran kişinin ID'sini alıyoruz?

Nasıl ID'den kastım biri bize vurdugu zaman desteğe çıktığımızda nasıl bize vuran kişinin ID'sini alıyoruz?
Tx loguna genelde hasarlar düşmez ama ölenler düşüyor diye hatırlıyorum uzun süre oldu son yetkiliğim üzerinden.
Genelde bu hasar ve öldürme loglarına IC botların discord'da tuttuğu loglardan bakardık her şey çıkardı.
Oyun içerisinde ID görüntülemek için genelde sunucular alt tuşunu kullanır. Eğer alt ile gözükmüyor ise t'ye basıp chat i açın daha /id yazın kafanızın üstünde çıkar yakın olduklarınızında görebilirsiniz.

Teşekkürler.

Tx loguna genelde hasarlar düşmez ama ölenler düşüyor diye hatırlıyorum uzun süre oldu son yetkiliğim üzerinden.
Genelde bu hasar ve öldürme loglarına ıc botların Discord'da tuttuğu loglardan bakardık her şey çıkardı.
Oyun içerisinde ID görüntülemek için genelde sunucular alt tuşunu kullanır. Eğer alt ile gözükmüyor ise T'ye basıp chat i açın daha /ıd yazın kafanızın üstünde çıkar yakın olduklarınızında görebilirsiniz.

Hangi serverde yetkiliydin merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı