Steam GTA V fiyatı yüksek mi?

Dolar 3 lirayken 99 lira olduğunu düşün.

Dolar kardeşim her şey dünya da dolarla dönüyor. Aksi olursa örneğin abd de 5 dolar olan bir ürün burada 10 lira olursa abd deki buradan o üründen binlerce alıp kendi ülkesinde satıyor.

Dünya genelinde artık her ülkede fiyatlar birbirine yaklaştı dikkat ederseniz. Cünkü burada ucuz olduğu zaman oradakiler kendi ülkelerinden almak yerine buradaki tüm ürünleri ucuza toplayıp götürüyorlar.

Bu eskiden hatırlayın sadece sınır şehirlerde olurdu edirneye gelirler toplae götürürlerdi şimdi artık internet sayesinde e ticaret sayesinde her şehirde olabiliyor.

Bu da e-ticaretin fakir ülkelere verdiği gıda tekstil zararı. Ürünlerin hepsini yabancılara satıp kendi vatandası üç beş kurup alıp geçinmeye calisiyor kendi vatandaşı yemiyor.

Aynısını fındık için düşün ? Fındıkta anavatanız her kaliteli ürünü yurtdışına gönderip kendi vatandaşımıza yedirmiyoruz.

E-ticaret çok yararlı bir şey ülkeye doviz sokuyor zengin ülkelerin vatandaşı e ticaret yapan fakir ülkedeki vatandaşları küçük bir grubu zengin ediyor ama o ülkenin gıdası ürünü vs yurt dışına akıyor. Para denen kağıt yenen bir şey değil.
 
Son düzenleme:
Kimsede dememiş ki gel ben fazladan hesap aldım vereyim diye. Epic'te ücretsiz olunca çoğu kişi 10-20 tane aldı. Ben 4 tane aldım özelden ulaş bana atayım hesabı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı