GTA V Fps Sorunu

Oynuyorum zannediyorsun ama yanılıyorsun. Hafif bir ağır çekim gibi düşün :) Araba sürerken mesela sağa sola dönüyorsun araba birkaç saniye sonra ancak tepki veriyor. :) bu yüzdende GTA V'te araba sürmenin çok zor olduğunu düşünmüşte olabilirsin. :D

Kasma değil. Şöyle örnek vereyim siz 24 fps bir film izlerken (TV yayınlarının tamamı 24 fpsdir.) gayet akıcı görürsüz. 24 fps oyun oynarken de akıcı görürsünüz ama 60-70 fpsde oynadıktan sonra 24 fpsnin ne kadarda kötü olduğunu anlarsınız. Oyunda düşük fps ile görüntü size iyi gibi gelebilir ama oyun sizin komutunuza göre size geri bildirim yapar. Görüntünün bastığınız tuşlara, her bir fare tıklamasına hızlı cevap vermesi gerekir. Tepkileri kontrol edin arabanın tekerleklerine bakın sizin verdiğiniz komuta görüntünün cevap vermesi gecikecektir.

1. Konuyu yanlış bölüme açmışsınız.
2. Sistem bileşenlerini belirtiniz.
3. Böyle bir şey olma ihtimali yok, ekran kartım garanti de olduğu için dahili ekran kartım ile oynuyorum 25-30 FPS almama rağmen oyun oynanmaz halde durumunuz çok saçma, bizi kandırıyorsunuz sanırım.

Yeni olduğum için yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın ama gerçekten kasmadan oynanıyor bu arada düzgün bir fps ölçmek için bir program önerirmisiniz? belkide program yanlış olçüyor olabilir.

Yeni olduğum için yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın ama gerçekten kasmadan oynanıyor bu arada düzgün bir fps ölçmek için bir program önerirmisiniz? belkide program yanlış olçüyor olabilir.
GTA V'in icerisinden fps ölçebilirsiniz program olmadan. 20 fpsde bende GTA V oynadım ani düşüşler olmadığı için anlık kasılmalar yaşamıyor olabilirsiniz ama akıcı oynayamazsınız! Lütfen sisteminiz hakkında bilgi verin bizde daha mantıklı cevaplar verelim.

8GB RAM
2GB intel hd grafik 5500
2GB amd radeon r5 m330
1TB hdd
İnel core İ5 5200U

Bu arada ben oyunu dahili grafik kartından oynuyormuşum harici ile nasıl oynarım?

Hocam bir kere 60 FPS'te oynayın bakalım daha öyle diyebilecekmisiniz. Sistem bilgilerinizi yazın ki yardımcı olabilelim.
daha önceden R9 280x grafik kartı olan masa üstü bilgisayarımda GTA 5'i high ayarlarda 1080P de 75 fps ile oynuyordum kasma hissini hissetmemem mümkün değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı