GTA V hile yapılmıyor

Efe2343412

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben GTA story modda hile yapmak istiyorum. Ancak script hook çalışmıyor. Script hook olmadığı zaman Menyoo vb hileler çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka Cheat Engine diye bir şey var biliyorsundur belki. Onla para, hız falan yapabilirsin. Onlineda yaparsan normal serverlere giremessin ama. Story modda yaparsan hiç bir şey olmaz.

Artı -1 Eksi
Kanka Cheat Engine diye bir şey var biliyorsundur belki. Onla para, hız falan yapabilirsin. Onlineda yaparsan normal serverlere giremessin ama. Story modda yaparsan hiç bir şey olmaz.
Dostum paradan geçtim başka hileleri denemek istiyorum ancak script hook olmadan diğer hileler çalışmıyor diye biliyorum. Kuş olma, Süper zıplama, balık olma ve benzeri şeyler. Script hook olmadığında diğer hileler çalışırmı

Dostum paradan geçtim başka hileleri denemek istiyorum ancak script hook olmadan diğer hileler çalışmıyor diye biliyorum. Kuş olma, Süper zıplama, balık olma ve benzeri şeyler. Script hook olmadığında diğer hileler çalışır mı?

Hocam onlar mod ile oluyor. YouTube'da Native Trainer aratıp yükleme yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı