GTA V indirmek sistem performansını etkiler mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Teşekkürler, HDD alıp, HDD'ye GTA V yüklesem oyun performansı açısından değişen çok şey olur mu?

Olmaz, yeni gelen güncelleme ile SSD ve HDD farkı neredeyse yok GTA 5'te. Ben sistem ve birkaç uygulama için 120GB SSD alıp yanına 500GB HDD taktım hem daha uyguna geldi hem alanım çok oldu. Hatta GTA 5'i SSD üzerinden oynayan arkadaşımla bazen aynı bazen birkaç saniye gecikmeyle Online'a giriyorum.

256 GB SSD'imin şu anda 150 GB'ı boşta. Epic Games'den GTA V'i indirmeye çalıştığımda 100 GB gösteriyor. Bana 50 GB yer kalacak belki daha az, herhangi bir şey için lazım olacağını düşünmüyorum ancak SSD bayağı dolacak. Bu durum bilgisayar performansına etki eder mi, bunu merak ediyorum.

Sistemim:
  • 16 GB RAM.
  • i5 10400F işlemci.
  • 256 GB Samsung EVO 970 SSD.
  • GTX 1660 Super GPU.

Evet, bilgisayar performansına etki eder. SSD yavaşlar. Benim eski diskde 256 GB SSD'di 2-3 tane büyük oyun indirince sistem 10dk da açılıyordu. Format atınca 10 saniyede açılıyordu. Aradaki fark bu kadar.

Ne alaka? Oyun kurulduktan sonra gereken alan yazıyor orada.
Keşke araştırdığınız kaynağı tam okusanız:

Bu sorunun resmi cevabı: 72 GB. Ancak 2013 yılında piyasaya sürüldüğünü ve gelen güncellemeler ile boyutunun arttığını hatırlatmak isteriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı