GTA V Loading Online'da kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

kenan360

Hectopat
Dün saat 22.00'a kadar hiçbir şey yoktu fakat o saatten sonra Online giremedim ve hala da giremiyorum. 1 saat bile bekledim. Aşağıdaki sarı şey dönüyor sürekli ya da loading Online yazısında kalıyor. Genelde 10-15 dakika içinde girerdi, şimdi böyle. Yav arkadaş, Deluxo aldık, kullanamıyoruz. Bir fikri olan var mı neden böyle?

Ben çözümü buldum story moda girin ESC ye basın. Oradan online a girin 1 dakika sonra internetinizi ağ ayarlarından devre dışı bırakın. GTA ya girin bağlantı hatası verip story moda dönünce internetinizi etkinleştirin ardından HOME tuşuna basıp oradan çıkan sekmedeki tekrar bağlana basın. O işlemi yaptıktan sonra o rockstar sekmesini kapatın ve ESC den tekrar online ye bağlanın . Yaklaşık 2-3 dakika içinde online servera bağlanacaktır.

Ben çözümü buldum story moda girin ESC ye basın. Oradan online a girin 1 dakika sonra internetinizi ağ ayarlarından devre dışı bırakın. GTA ya girin bağlantı hatası verip story moda dönünce internetinizi etkinleştirin ardından HOME tuşuna basıp oradan çıkan sekmedeki tekrar bağlana basın. O işlemi yaptıktan sonra o rockstar sekmesini kapatın ve ESC den tekrar online ye bağlanın . Yaklaşık 2-3 dakika içinde online servera bağlanacaktır.
Bunu tek sefer yapsak olur mu? En son 20 Aralıkta oyuna girmişti şimdi tekrar girmeye çalışıyorum 1 saattir loadingte.

Ben 1 kez yapınca bir daha sorun çıkmadı.

Sağ ol oldu ama sunucudan atıyor kaç kişi giriyorsa artık. RDO'da da public Event'lerde sorun var normal onlinede sorun yokken.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı