Çözüldü GTA V minimum recommend hardware check failure hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Synxd

Hectopat
Önceden bu hatayı almıyordum. Grafik bölümünden ekran kartını da seçtim fakat bilgisayara format attıktan sonra oldu. Belgeler kısmından settings'i sildim fakat sorun devam ediyor.
  • İşletim sistemi: Windows 10
  • Intel i7-6700HQ 2,60 GHz - 3,50 GHz.
  • GTX 950M 4 GB.
  • 240 GB SSD.
  • 1x8GB 2133MHz.

resim_2021-08-02_123615.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemcisinin özelliklerinden olduğunu sanmıyorum, i3-3220 ile oyunu açtım, hiç bu hatayı almadım. Sürücülerle alakalıdır belki.

Format atmadan önce sorunsuz açılıyordu.
Tuhaf. Bir dosya doğrulama yapmayı deneyin bakalım.

Tamam sonuçları yazacağım.

Hata vermedi fakat direk yanıt vermiyor oldu ve bilgisayar kasıyor tıkladığım şeyler olmuyor hiçbir şey yapamıyorum.
Sorunu kendimce çözdüm görev yöneticisinde işlemciye baktığımda çekirdek sayısı 1 olarak gözüküyordu sonra bu video ile sorunu çözdüm yardımcı olan herkese teşekkürler.
İşlemcisinin özelliklerinden olduğunu sanmıyorum, i3-3220 ile oyunu açtım, hiç bu hatayı almadım. Sürücülerle alakalıdır belki.

Format atmadan önce sorunsuz açılıyordu.

Tamam sonuçları yazacağım.

Hata vermedi fakat direk yanıt vermiyor oldu ve bilgisayar kasıyor tıkladığım şeyler olmuyor hiçbir şey yapamıyorum.
Sorunu kendimce çözdüm görev yöneticisinde işlemciye baktığımda çekirdek sayısı 1 olarak gözüküyordu sonra bu video ile sorunu çözdüm yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı