GTA V Online'a Hızlı Join Olma

Makaleler
46
Yer
Dark
Daha fazla  
İnanılmaz geç katılıyorum servera en son 8 dakika zaman tuttum sonra mutfakta oyalandım geldiğimde servera girmişti, girmediği zaman ise hikaye moduna atıyor uzun bekleyişten sonra.
Uzun zamandır bunun için GTA'ya girmiyordum o kadar güncelleme geldi "oyunu kurduğumda 9GB güncelleme aldı o kadar eski yedek var yani elimde" düzelmiştir dedim eskisinden de geç giriyor.

PC platformunda oynuyorum, PS4 için biri böyle yapmış PC için de yapabilir miyiz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA 5 aşağıdaki yöntemleri önersem bile yüklenme süreleri gereğinden fazla uzun maalesef.

Girişi hızlandırmak istiyorsan SSD takviyesi yapabilirsin.
Grafik ayarlarında yük bindiren ayarları kısarak daha seri yüklenmesini sağlayabilirsin.

Hard Disk için bakım yapabilirsin. Özellikle Disk birleştirmesi işine yarayacaktır.
Windows 10 Hızlandırma Rehberi - Technopat
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Ayriyeten İnternet hızı da girişe etki ediyor. GTA oynarken arka planda İnternet kullanan uygulamaların sayısını azaltabilirsin.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

MTU değeri için şu bağlantıları buldum. Göz atabilirsin. Ama bir artısı olup olmadığını bilmiyorum.
Bağlantımızın en iyi MTU değerini bulalım
Network MTU Ayarı Nasıl Yapılır? - Eğitim

Büyük ihtimal oyunu yedekleyip sistemden sileceğim. Rockstar gerçekten batırmış tamam yeni içerikler geliyor oynanış falan güzel ama online tarafında oyunun ilk zamanlarından beri var olan bir sıkıntı da mevcut.
Online girerken servera bağlanamaz hikaye moduna atar bu sorun hala çözülemedi, online kısma geç giriyordu tamam ama şimdi inanılmaz derece de geç giriyor.

Arkadaşım vardı bir yılı geçmiştir eskiden birlikte oynardık, SSD aldı çok fark olmadı demişti o zaman ve ilginç taraf neredeyse kimse bundan yakınmıyor, GTA güncellemesi gelince millet havaya uçuyor yeni içerik diye bundan yakınan çok az.

bende epic den indirip oynamaya başladım dediğiniz gibi bu oyunun bu bağlantı sorunlarıyla yakınan yok ve bu kadar sevilmesine şaşırdım oyun oynanmıyor ki adam akıllı atıyor felan. Çok fazla oynayan var ondandır dedim ama eskiden beri böyleymiş demekki.

@DdestanN Sürü psikolojisinden başka bir şey olamaz, bir zamanlar herkesin GOT izlediği gibi.
Eskiden pek değildi online ama oynadığım son zamanlarda çöptü, şimdi nasıl bilmiyorum eminim daha da çöptür. 850 saat oynamış biriyim emin ol şimdiki gibi 10 dakikada join olsaydım o oyunu oynamazdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı