EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Eylül 2023 #1 Masaüstü bilgisayarım GTA V oynarken bir anda kapandı. UPS takılıydı. Onu çıkarıp tekrar açtım sorun yok gibi. Sizce neden kapanmış olabilir?
Masaüstü bilgisayarım GTA V oynarken bir anda kapandı. UPS takılıydı. Onu çıkarıp tekrar açtım sorun yok gibi. Sizce neden kapanmış olabilir?
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.096 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 İşlemcin aşırı ısınmış olabilir oyundayken sicaklıgını kontrol et. Artı 0 Eksi
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 3 Eylül 2023 #3 Oyunun performansında gözünüze takılan bir sorun var mıydı hiç? Bilgisayarınız şu an açıldığına göre bir sıcaklığı ne durumda bir kontrol edin. Eğer ciddi bir şey yoksa elektrik hattında anlık bir dalgalanma vs. olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Oyunun performansında gözünüze takılan bir sorun var mıydı hiç? Bilgisayarınız şu an açıldığına göre bir sıcaklığı ne durumda bir kontrol edin. Eğer ciddi bir şey yoksa elektrik hattında anlık bir dalgalanma vs. olmuş olabilir.
KS KS EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Eylül 2023 #4 inflexible dedi: İşlemcin aşırı ısınmış olabilir oyundayken sicaklıgını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Şu an sistemi kapatıp içini açtım macun kurumuş muhtemelen o yüzden. Artı 0 Eksi
inflexible dedi: İşlemcin aşırı ısınmış olabilir oyundayken sicaklıgını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Şu an sistemi kapatıp içini açtım macun kurumuş muhtemelen o yüzden.