Oyun Oynarken Sistem Kapandı!

Madem kendiniz tanıyı koydunuz iki tane de seçenek sunuyorsunuz yeni anakart alın yeni iyidir. Eğer sorunun kaynağını merak ediyorsanız stres testi yapıp değerleri paylaşırsanız çözüm bulunabilir.
Bilgisayar hiç açılmıyorsa güç kaynağını değiştirip denemenizde fayda var.
Muhtemelen yazıyor okuduğunu anlamakta fayda var.
 
Muhtemelen diye bir şey olamaz. Sistemi kontrol edin. Belki ısıdan dolayı kaynaklanmıştır yahut başka bir sebeptir. Önce sorunu tespit edip tekrar mesaj yazın lütfen.

Olay 2 ay falan önce oldu yani ısıdan kaynaklı olamaz korona olayı oldu bozulduğu zaman tamire götüremedik kendimiz baktık o yüzden muhtemelen diyorum.
PSU markası neydi?

PSU'nun marka ve modeli nedir?

2 Aydır kasa elimde değil hatırlamıyorum modelini.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı