GTA V sapığı

İşletim sistemi
Windows 10

DI4BLO

Kilopat
Katılım
1 Nisan 2019
Mesajlar
1.784
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 4-5 ay önce arkadaşım GTA V oynarken hile kullanan bir kullanıcıyı vuruyor. Devamında ise adam sürekli arkadaşımı takip ederek oyundan atıyor. O da gelip durumu izah etti. Ilk süreçte inanmadım çünkü arkadaş listesinde ekli olmadan onu bulması mümkün değil diye düşünüyordum. Ardından ben de oyunu indirdim. Ve dediklerinin gerçek olduğunu bizzat deneyimlemiş oldum. Adam her Session'da bizi buluyor ve oyunumuzu kapatıyor. Invite only oynuyoruz bu sefer yanımıza gelip tehdit edip oyunu kapatıyor. Sürekli kullanıcı adını değiştirdiği yüzünden kendisini bulamıyoruz. Bu sapıktan nasıl kurtuluruz? Bu arada siz söylemeden bahsedeyim kullanıcı adı ve değiştirilebilir tüm bilgileri değiştirmemize rağmen bizi buluyor.
 
Social Club'tan tanımadığınız bütün arkadaşları silin. Ondan sonra Home tuşuna basıp gizlilik ayarları gibi bir yer olmasi gerek oradaki butun seçenekleri me only yapın. Sonra modemi resetleyip ipnizi değiştirin. Bundan sonra invite only girin bulmasi ımkansız.
 
Bahsettiğiniz durum pek inandırıcı gelmese de, bunun gibi bir durumda arkadaşı Rockstar'a raporlamanızı ve Rockstar'dan banlandığına dair bir geri dönüş alana kadar başka hesaplarla oynamanızı öneriyorum. Ayrıca arkadaş Türk ise veya bildiğiniz bir dilde konuşuyorsa Discord gibi platformlarda konuşup aranızda çözmeye çalışın. Baktınız arkadaş ban da yemiyor ve peşinizi bırakmıyor, direk yeni hesap satın alıp oyuna devam edin.
Bu kadar süre takip etmesi konusu tartışılabilir ancak hilecilerin oyunda Rockstardan daha fazla yetkisi var, kendimden ve arkadaşımdan biliyorum. Bizide 2-3 session bırakmamışlardı.
 
Bahsettiğiniz durum pek inandırıcı gelmese de, bunun gibi bir durumda arkadaşı Rockstar'a raporlamanızı ve Rockstar'dan banlandığına dair bir geri dönüş alana kadar başka hesaplarla oynamanızı öneriyorum. Ayrıca arkadaş Türk ise veya bildiğiniz bir dilde konuşuyorsa Discord gibi platformlarda konuşup aranızda çözmeye çalışın. Baktınız arkadaş ban da yemiyor ve peşinizi bırakmıyor, direkt yeni hesap satın alıp oyuna devam edin.
Bir karaktersiz yüzünden GTA V satın almak zorunda kalmak... 😢
 
Yeni hesapla eski IP'den girerse yine bulur ki.
Hayatını toxic olmaya ve GTA Online'a adayan insanlar... Hileler konusunda çok bilgim yok. Eğer dedikleri kadar hilelerin güçleri varsa (kendim bizzat şahit oldum durmadan herkesi hile ile öldürebiliyorlar, herhalde IP de bulabilirler) Tek çözüm IP değiştirip başka bir hesaba geçmek olacaktır.
GTA Online'da hile yapan arkadaşlara seslenmek istiyorum buradan, arkadaşlar bizler gibi para ve level hilesi bile yapmayan insanları tek tuşa basarak öldürmeniz size zevk veriyor olabilir ama lütfen bu karaktersiz davranışı yapmayı bırakın. İnsanların oyun zevkini bitiriyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı