GTA V sizce overrated mı?

GTA V sizce overrated mı? Eğer size göre overrated'sa nedeni nedir? Ben GTA IV'ün underrated olduğunu, GTA V'in overrated olduğunu düşünüyorum.
2013'ten beri hala oynanıyor, güncelleme alıyor. Overrated denilemez. Online tarafı hala çok aktif ve story kısmı da berbat değil.

Çıktığı yıldan bu güne kadar hala eksiksiz deneyim vadedebilen oyun sayısı bir elin parmağını geçmiyor ve GTA V de bu ender yapımlardan biri. Bunu overrated olarak şişirilmiş oyunlar kategorisine almak pek mantıklı değil, senelerdir varlığını koruyan başarılı bir iş var ortada. Ama Cyberpunk örneğini ele alırsak abartıldığı doğru ve sonucu görüyoruz. Anca Path Tracing, DLSS 3 gibi teknolojik yenilikler sayesinde gündeme gelebildi yakın zamana kadar, yoksa oyunun kendisini konuşan neredeyse yok.

Ama GTA IV konusuna katılıyorum, sorunlu optimizasyonu ve kapalı atmosferi yüzünden oyun genel kitleye hitap edemediğinden geride kaldı ama belki de GTA markası için en değerli oyun şüphesiz IV'dür. Detayları ve hikayesi çok iyiydi.

Son düzenleme:
Hikayesi hiç içine çekmedi beni. Zaten bu kadar çok bilinmesinin sebebi oyunun çıktığı yılda neredeyse türünün en iyisi olması gibi. Fizikler ve mekanikler hala oynatıyor ki Online sunucuları dolu.

Rakibi hiçbir zaman Watch Dogs değildi. zamanında Watch Dogs onla kıyaslandığı için algı oluştu.
Sadece oyuncular değil direkt Ubisoft'un kendisi de gazlıyordu o oyunu. Ubisoft'un reklamcılık ve gazlama anlamında nasıl olduğunu herkes biliyordur herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı