GTA V Grafik Hatası

Güldürmeyin beni. Her gördüğünüze de inanmayın.
"Garanti edilmiyor" ise neden Nvidia AMD mobil grafik işlemci sağlıyor? Neden GTX 980M çıkıyor? Neden GT80'ler ROG'lar üretiliyor? Neden insanlar garanti edilmeyen bir grafik işlemciye o kadar para veriyor? İnsanlar neden Gaming mobil grafik işlemcili bilgisayarları tercih ediyor? Sizce de "garanti edilmeyen" bir işlemciye para vermek saçma değil mi?
Mobil olması bir hata meydana getirecek bir unsur değildir. Çok küçük bir araştırma ile Mobil ve Masaüstü grafik işlemci farkını rahatlıkla görebilirsiniz.

Güldürmeyin beni. Her gördüğünüze de inanmayın.
"Garanti edilmiyor" ise neden Nvidia AMD mobil grafik işlemci sağlıyor? Neden GTX 980M çıkıyor? Neden GT80'ler ROG'lar üretiliyor? Neden insanlar garanti edilmeyen bir grafik işlemciye o kadar para veriyor? İnsanlar neden Gaming mobil grafik işlemcili bilgisayarları tercih ediyor? Sizce de "garanti edilmeyen" bir işlemciye para vermek saçma değil mi?
Mobil olması bir hata meydana getirecek bir unsur değildir. Çok küçük bir araştırma ile Mobil ve Masaüstü grafik işlemci farkını rahatlıkla görebilirsiniz.
Bu soruları bana değil, Gaming Laptop sahiplerine ve ayrıca Nvidia ve AMD'ye sorun cevabını çok merak ediyorsanız. Gerçek oyuncular masaüstü versiyonun yarı Benchmark'ına ancak ulaşabilen mobil versiyon grafik üniteleriyle oyun oynanmayacağını zaten bilir. Oyun üreticileri de biliyor olacaklar ki sistem gereksinimleri açıklanırken böyle bir uyarı yapma gereği hissediyorlar. Laptop ile oyun oynamak isteyen kişilerin birçok geçerli sebebi olabilir ancak hiçbirinin daha iyi performans verdiğini düşündüğü için bunu yaptığını sanmıyorum eğer böyle düşünüyorsa yakında yanıldığını anlar zaten.

Herkes istediğine inanıp onu doğru kabul edebilir. Benim düşüncem bu kimseye de doğruluğunu kabul ettirmek gibi bir niyetim yok. Kim nasıl rahat ediyorsa öyle oynasın.

Herkese iyi forumlar.
Saygılar

Kimse mobil grafik işlemcinin masaüstü kartlardan daha iyi olduğunu söylemiyor bahsettiğimiz şey performans veya benchmark puanları değil konu dışına çıkmayalım.
Eğer kart sağlam ise bu hata yazılımsal bir hatadır. Sırf mobil kart olduğu için alınan bir hata değil.

arkadaşlar sorun AMD Control Center dan ince ayarlar ile çözüldü sürücümde güncel bu arada defalarca yazmışsınız sağolun ama zaten güncel sorun ince ayarlardaymış o ayarlarda şunlar

Oyun>Oyun Performansı>Standart 3D Ayarı: Yüksek Performans
Oyun>Görüntü Kalitesi>Örtüşme Önleme: 8xEQ, Filtre Standart
Oyun>Görüntü Kalitesi>Örtüşme Önleme Yöntemi: Kalite
Oyun>Görüntü Kalitesi>Yönbağımlı Filt.: 16X

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı