Epic Games GTA V vs Cyberpunk 2077

GTA V' mi Cyberpunk 2077' mi?

• Cyberpunk 2077

• GTA V

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hocam bu Cyberpunk 2077'nin son indirimi muhtemelen. Ondan sonra 799 TL olacak o yuzden bence onu alın GTA 5 zaten zam yedi sonra alırsınız.
Bencede bu daha mantıklı bir karar zaten GTA 4 var şuanda bende GTA 4' le baya zaman geçiririm eyvallah.

GTA 5 fanboyluğu son zamanlarda çok arttı objektif bir şekilde yorumlayabilen bir kişi görmedim... GTA 5'in hikayesini öven adam ya hiç hikayeli oyun oynamamıştır ya da Online kısmında takıldığı için hikayeden beklentisi düşüktür. GTA 5 hikaye konusunda çok eksik ve kısa bir oyun Online kısmı olmasa şu anki hypeının yarısı bile olmazdı. (kabul etmeyenler ağır fanboydur.) Rockstar'ı severim, çok oyununu oynadım; GTA 5 mekanik, NPC zekası ve Online anlamında gerçekten iyi işler çıkartıyor fakat hikaye ve hikaye anlatıcılığı kısmı, hele ki birden fazla karakterle birlikte hiç hoş olmamış. Bu göreceli kısımlar bir yana fanboyluğu kenara bırakıp aklı başında düşünebilen kimse GTA 5'in hikayesinin Cyberpunk'dan iyi olduğunu iddia etmez. Cyberpunk gerek buglar gerek NPC zekası vs. yönünden eksik de çıksa hikayesi ve hikaye anlatıcılığı kısmını gerçekten ileri düzeyde yapmış bir oyun. Hatalarının da büyük oranda giderildiğini varsayarsak indirimdeyken Cyberpunk'ı kaçırmayın derim. GTA 5 indirime girebilir, sonuçta GTA 6 çıkınca hype ı sönecek bir oyun.

Arkadaşlar Epic Games'te şu an iki oyunda indirimde. Sadece 1 tane alma şansım var. Sizce hangisini almalıyım? Hangi oyun beni daha çok tatmin eder? Hangisi daha çok sürükleyici? Yorumlarınızı bekliyorum.
gta 5 vaktinde alsaydın keşke,ama yine de sürükleyici ve güzel atmosferi olduğu için gta5

Arkadaşlar Epic Games'te şu an iki oyunda indirimde. Sadece 1 tane alma şansım var. Sizce hangisini almalıyım? Hangi oyun beni daha çok tatmin eder? Hangisi daha çok sürükleyici? Yorumlarınızı bekliyorum.

GTA 5 genel olarak daha iyi ama Cyberpunk zamlancağı içinlik Cyberpunk'ı alırdım.

Cevabı tamamen sende, çünkü söylediğin iki oyun da bambaşka türde oyunlar. Cyberpunk 2077 bir rol yapma oyunu ama GTA V bir aksiyon & macera oyunu. Rol yapma benlik değil, diyalog okumakla falan uğraşamam diyorsan GTA V'i tercih et. Yok aga ben öyle düz aksiyona gelemem azıcık olaylara yön verme, istediğim buildi yapabilme, görevleri kendi isteğime göre bitirebilme gibi seçeneklerim olsun diyorsan Cyberpunk 2077.

GTA V çok eski bir oyun artık zevk vermez ben olsam şahsen CP2077 alırdım

Online oynarım playlistlerde arkadaşlarımla eğlenirim diyorsan GTAV, ama hikaye seviyorum dersen Cyberpunk 2077 alabilirsin. GTAV alacağı zammı aldı bundan sonra artcağını düşünmüyorum GTAV erteleyip Cyberpunk'ı zam yemeden alabilirsin.

Arkadaşların varsa GTA 5 yoksa Cyberpunk al aga sana kalmış hikayeleri ikisi de güzel.

Merhaba bence GTA V çünkü ben sadece GTA V oynamıştım yani Cyberpunk hakkında pek bilgim yok sanırsam silah oyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…