Epic Games GTA V vs Cyberpunk 2077

GTA V' mi Cyberpunk 2077' mi?

  • Cyberpunk 2077

  • GTA V


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
GTA 5 fanboyluğu son zamanlarda çok arttı objektif bir şekilde yorumlayabilen bir kişi görmedim... GTA 5'in hikayesini öven adam ya hiç hikayeli oyun oynamamıştır ya da Online kısmında takıldığı için hikayeden beklentisi düşüktür. GTA 5 hikaye konusunda çok eksik ve kısa bir oyun Online kısmı olmasa şu anki hypeının yarısı bile olmazdı. (kabul etmeyenler ağır fanboydur.) Rockstar'ı severim, çok oyununu oynadım; GTA 5 mekanik, NPC zekası ve Online anlamında gerçekten iyi işler çıkartıyor fakat hikaye ve hikaye anlatıcılığı kısmı, hele ki birden fazla karakterle birlikte hiç hoş olmamış. Bu göreceli kısımlar bir yana fanboyluğu kenara bırakıp aklı başında düşünebilen kimse GTA 5'in hikayesinin Cyberpunk'dan iyi olduğunu iddia etmez. Cyberpunk gerek buglar gerek NPC zekası vs. yönünden eksik de çıksa hikayesi ve hikaye anlatıcılığı kısmını gerçekten ileri düzeyde yapmış bir oyun. Hatalarının da büyük oranda giderildiğini varsayarsak indirimdeyken Cyberpunk'ı kaçırmayın derim. GTA 5 indirime girebilir, sonuçta GTA 6 çıkınca hype ı sönecek bir oyun.
 
Cevabı tamamen sende, çünkü söylediğin iki oyun da bambaşka türde oyunlar. Cyberpunk 2077 bir rol yapma oyunu ama GTA V bir aksiyon & macera oyunu. Rol yapma benlik değil, diyalog okumakla falan uğraşamam diyorsan GTA V'i tercih et. Yok aga ben öyle düz aksiyona gelemem azıcık olaylara yön verme, istediğim buildi yapabilme, görevleri kendi isteğime göre bitirebilme gibi seçeneklerim olsun diyorsan Cyberpunk 2077.
 
Online oynarım playlistlerde arkadaşlarımla eğlenirim diyorsan GTAV, ama hikaye seviyorum dersen Cyberpunk 2077 alabilirsin. GTAV alacağı zammı aldı bundan sonra artcağını düşünmüyorum GTAV erteleyip Cyberpunk'ı zam yemeden alabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı