GTA V vs SA

Konu başlıktaki gibi, sizce GTA 5 mi daha iyi yoksa SA mı?
Bence GTA 5 grafik olarak ve radyosu olarak iyi ancak mekanikleri ve grafikleri kötü olmasına rağmen başka açıdan bakarsak GTA SA daha iyi.
Görev yaparken ikisinde de eğleniyorum ancak serbest takılınca Max 30 dk sonra GTA 5'te sıkılıyorum ama GTA San Andreas'ta 2 saat bile oynadığım olmuştur.
GTA SA hikayesi güzel ama GTA V de grafikler mekanikler olsun oynatıyor görev yapmayan biriysen V daha iyi bence

GTA San Andreas'ı bende özel bir yeri olduğundan daha çok severim, ancak objektif bakarsak GTA V.

GTA SA hikayesi güzel ama GTA V de grafikler mekanikler olsun oynatıyor görev yapmayan biriysen v daha iyi bence.

Ya mekanikler tabii yine önemlide benim için grafikler pek önemli değil yeter ki zevk alayım oyun çok gerçekçi olsun ne fark eder yani ne olacak GTA V bana göre sadece görev yaparken eğlenceli.

2004 yılı bir oyunla 2013 yapımı ve sonrasında büyük güncellemeler alan ve bir nevi günümüz oyunlarına yakın bir oyunu kıyaslamak mantıklı değil.

İşin duygusal tarafından bakınca çoğu kişi SA diyor. Fakat gerçekçi bakınca V ile kıyaslanmasının mümkün bile olmadığını görüyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı