GTA V vs SA

Bana sorarsanız en güzel GTA tüplü monitörlerin zirvede olduğu çocukluk yıllarımın efsanesi GRAND THEF AUTO III
yaşayan efsane...

2 gün önce bitirdiğim GTA SA bana GTA 4 ve GTA 5 kadar keyif vermedi. Hikaye tatmin edici değil hikayenin övülecek bir tarafı yok. Kardeşini kurtarmak ve bir dükkanı işletmek için ayak işi yapan bir karakteri oynamaktansa. Bir ekip olarak soygun yapan ve geçmişte yaşananlar üzerinden ilerleyen GTA 5 hikayesi ve karakterlerini tercih ederim.

Gta San Andreas, oyunu 1000FPS oynayacağım hava atacağım kafasında FPS modları kurup oyunun tüm yapısını bozmadığınız sürece Gta San Andreas her zaman daha iyi. Oyunu 25-40FPS arası oynamadığınız sürece oyunu oynamazsınız.

Hikaye olarak GTA SA daha iyi. Ama öbür yerlerde 5 her türlü daha iyi.

Karşılaştırmak biraz mantıksız. Çok farklı dönemin oyunları. Şu an oynanılabilirlik açısından GTA V daha iyi. Dönemine göre kıyaslarsak belki GTA San Andreas daha iyi olabilir.

Kesinlike sa.

Hocam zaten GTA 5'in hikayesi çok iyi ona bir şey söylemiyorum çok beğendim ancak hikaye bittikten sonra benim için oyunda bitiyor serbest takılmak bir süre sonra aşırı sıkıyor ama GTA SA öyle değil oyuna ekleyebileceğiniz bir sürü mod var serbest takılmak falanda çok eğlenceli oluyor o yüzden kısaca hikaye olarak GTA 5 ama Free roam olarak GTA SA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…