GTA V yeni bilgileri geldi!

1-) 1000'in üzerinde araç değiştirme özelliği bulunuyor. Hem performans açısından hem de görsel açıdan.

2-) Sokağa park edilen aracın çekilme özelliği var. Eğer arabanız çekilirse gidip aracınızı bedel ödeyerek kurtarmanız gerekmekte. (Tabi pek çok kişi para vermeden silahlar ve o özgün GTA ruhunun vermiş olduğu gazla savaş çıkararak alacaktır.)

3-) Araçlar da silah olarak kullanılabiliyor. Küçük seçenekler ile araçtan benzin akıtarak veya üzerine yapışkan bomba koyarak kullanabiliyorsunuz.

4-) Silahlar tüm oyun boyunca yanınızda oluyor.

5-) Silahları da özelleştirebiliyorsunuz. İşinizi sessiz halletmek için susturucu, uzak menzilli kullanmayı seviyorsanız dürbünlü kullanmayı tercih edebilirsiniz.

6-) Birebir dövüşler için ''Free Focus'' özelliği geliştirildi. Bu sayede çok sayıda düşman ile başa çıkabilmenin önü açılmış. Karşınızdakine kilitlenmeniz gerekmiyor. (İşte bu çok iyi oldu. Özellikle ben GTA serisinde o olay yüzünden çok sorun yaşadım.)

7-) Çatışmalar daha gelişmiş bir hal almış. Düşmanlar çevreye göre akıllıca hareket edebiliyor. SWAT'lar organize bir şekilde gelirken ganster'lar sizi ateş altında bırakabiliyor.

:cool: Vuruş istatistikleriniz karakterinizin mermi taşıma kapasitesini ve nişan alma güçlüğünü etkiliyormuş. (Bak hele bak bak..) İstatistikleri yükseltmek için atış sahalarına gidiliyormuş. Eğer düşmanlara karşı oldukça başarılı atışlar gerçekleştirirseniz ödüller kazanıyormuşsunuz. (Headshot!)

9-) Araçların kornaları bile değiştirilebiliyormuş. (Kaç kişi GTA'de korna kullanmış ki?)

10-) Karakterlerin kendi yürüyüş ve silah kullanım tarzları varmış. Trevor agresif, Franklin tarz sahibi ve Micheal en etkin.

11-) Araç hasar mekanizması geliştirilmiş. Aynı zamanda çevreye de hasar verilebiliyor. Oldukça tatmin edeceği söyleniyor.


Evet. GTA hakkında her gün daha fazla bilgi gelmekte. Oyun her geçen dakika kendine bir o kadar hayran bırakıyor insanı. Rockstar Games'in oyunu şu an için sadece konsollara çıkartması özellikle PC oyuncularını iyice sabırsızlandırıyor. Kaldı ki oyun çıktığında yine Optimizasyon hataları olursa, Rockstar Games'e sağlam bir nutuk gelir. Neyse en kısa sürede oyunun PC versiyonunun açıklanmasını diliyoruz...
 
Kaldırsınlar ya. Vallahi gına geliyor önüne gelen çocuğun hile yazıp bu oyunları rezil etmesinden. Kaldırsınlar, yada belli bir önlem alsınlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı