GTA V Yol-Bina Kaplama Sorunu

Hortlatma gibi olacak ama bu ciddi bir sorun. Sistemim imzamda yazıyor. Donanımsal yetersizlik söz konusu bile değil. Ama böyle yerler gri olmuyor. Bazı kaplamalar sonradan geliyor ya da kayıyor.

Ne yapmamız gerekiyor? Windows 10 güncellemelerinden sonra böyle oldu. Oyuna gelen son güncelleme ile sorun yoktu. Steam üzerinden oynuyorum. Yardım lazım iyice canımı sıktı.

Arkadaşlar Bir Çözüm Yoluda Bu İşte Adımlar : Adım-1:Bilgisayarınızı kapatın. Adım-2:Laptop ise bataryanızı çıkarın,masaüstü ise power kablosunu çıkarın veya gücü kesin. Adım-3:Güçü bir süpürge ile bileşenlere zarar vermeden tozları çekin fakat dikkat edin anakart'a felan birşey olmasın. Adım-4:Bilgisayarınızı soğutun. Adım-5:Laptop ise bataranızı takın,masaüstü ise power kablosunu takın veya gücü geri verin. Adım-5:Bilgisayarınız açıldığı zaman kendine gelmesini bekleyin. Adım-6:Bilgisayarınız'ın sesinde çok büyük bir azalma olacaktır. Adım-7:Grand Theft Auto V oyununu açın ve Setting>Graphics>Restore Default seçeneğine tıklayın(Türkçesi:Ayarlar>Grafik>Varsayılan'a Dön) Adım-8:Restore Default(Varsayılan'a Dön)seçeneğine tıkladıktan sonra muhtemelen oyunu yeniden başlatacaktır. Adım-9:Oyun açılınca "Online" seçeğine tıklayın Adım-10:Keyifli Oyunlar... Not:Bilgisayar bileşenlerine zarar gelir ve PC'nizde hata oluşursa "KESİNLİKLE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM " bunuda bilin İyi Günler..!

Beyler aynı problem bende de var. Laptopumun özellikleri şu şekilde;
  • AMD A12 9720P 4C+4G R7 Graphics (512MB)
  • Radeon 530 (R7 M340 veya Radeon 530DX diye de geçiyor 4gb)
  • 4+4 Micron GB DDR4 Ram
  • 240 GB Toshiba TL 100 Serisi SSD
  • 1 TB WD Blue 1TB 5400RPM HDD
Sizce neden yapıyor olabilir?
NOT: AMD kontrol merkezinde ekran kartı yetersiz diyor hariciye atadığım halde ve oyun içerisinde sadece 1024 MB olarak görünüyor VRAM.

Son düzenleme:
@sait.jobs ben de kullanmıştım virüslü olduğunu hatırlamıyorum emin misiniz?
Dostum yanlış linkten indirmişim. Kusuruma bakmayın. Programı attım GTA 5 dizinine çalıştırdım almanca bir program zannedersem. hash correct, hash NICHT correct, nicht volhanded diyor 135 satırda farklı yerlerde ne oluyor bunlar anlamları ne acaba?

Son düzenleme:
upload_2018-1-3_8-55-3.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı