GTA VC FPS limiti nasıl kaldırılır?

Nickha

Kilopat
Daha fazla  
Nostalji olsun diye GTA vc indirdim fakat FPS limitini kapatınca oyunda arabayı boşa bıraktığımda kendi kendine fren yapıyor. Bu sorunu FPS limitini açarak çözdüm fakat FPS 25'i geçmiyor bu limiti sorunsuz nasıl kaldırabilirim?

Nostalji olsun diye GTA vc indirdim fakat FPS limitini kapatınca oyunda arabayı boşa bıraktığımda kendi kendine fren yapıyor. Bu sorunu FPS limitini açarak çözdüm fakat FPS 25'i geçmiyor bu limiti sorunsuz nasıl kaldırabilirim?

Intel'in grafik merkezi programı ile oyunu ekleyip oradan FPS limitini kapatırsan sorun çözülür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vice City icin SilentPatch'i indirip kurun. Oyundaki cogu sorunu cözüyor.

Vice City icin SilentPatch'i indirip kurun. Oyundaki cogu sorunu cözüyor.

Nasıl kurucam?

@Nickha

Verdigim baglantiya gireceksiniz. Sayfayi asagi kaydirip Vice City icin olan SilentPatch'i indireceksiniz. Indirdikten sonra klasörü acin ve SilentPatchVC.asi dosyasini oyunun ana konumundaki kurulum dosyasina atin. Ayni sekilde data klasöründe bulunan maps dosyasini da, ana konumda olan data klasöründeki maps dosyasi ile degistirin. Bu islemden sonra oyuna girip tekrar deneyebilirsiniz.

Bunun yani sira yine ayni siteden DDraw Component dosyasini da indirip icindekileri kurulum dosyasina atacaksiniz.

Anlamadim derseniz asagidaki videodan yararlanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı