GTA V'de en çok ne yapmayı seviyorsunuz?

Franklin ile Grove Street'teki kekolara sataşarak. Hatta bazen Trevor'la deli yürek moduna geçip çatışınca daha zevkli oluyor.
 
Müziği sonuna kadar açıp Online Server'larda motor sürüyorum. Çok eğlenceli oluyor. Hele de bunu RP sunucularında yapınca daha da güzel oluyor :D
 
Online moda giriyoruz arkadaşlarla ve mafya rolü yapıyoruz. Smokin ve takım elbiseler giyip elimize tommy gun alıyoruz ve görseldeki arabaya biniyoruz. Arka koltuğa binmek yerine bazen arabanın yanına tutunmuş bir şekilde elde tommy gun varken durabiliyorsun o yüzden arabanın iki yanına tutunmuş arkadaşlarımla beraber sunucudaki insanlara salça oluyorum, fena zevkli oluyor.
 

Dosya Ekleri

  • RooseveltValor-GTAO-front.png
    RooseveltValor-GTAO-front.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 37
Franklin ile güzel gözüken bir motoru çalıp ön teker kaldırarak arabaların üstünden atlıyorum. Dağ taş falan gezmek acayip eğlenceli oluyor Slow Motion bir şekilde. Bir de canım sıkılınca sokaktaki insanlarla yumruk yumruğa kavga ediyorum, polisin silahına, dizine falan sıkıp verdiği tepkileri görmeyi seviyorum.
 
Sahili/Denizi veya rastgele manzarayı izlemeyi severim, genel olarak oynadığım oyunlarda güzel bir manzara görürsem bir süre durur ve sadece manzarayı izlerim.
 
Oyunun masaüstü kısayolunu dahi görüntüleyemeyecek bir PC'ye sahibim. En fazla internet kafede sağıma soluma bakmışımdır. O bile yeter :)
 

Geri
Yukarı