Hocam kaç FPS artar? Oyun bozulmaz değil mi?
Oyun bozulmaz. Dediğim iki ayarı da yaparsanız FPS ciddi şekilde artacaktır. 30 alıyorsanız 45 alacaksınız.
Sistem nedir?
Çok teşekkür ederim hocamo kadar aldım oyunu ama oyun donuyordu. İnşallah işe yarar.
Acer Aspire 5 Core i3 1005G1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 5 Core i3 1005G1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam fotoğrafını bulamadım fakat 2/1 0x500 yani tam yarısını alıyor yani 1080p oynuyorsanız 540p oynamış gibi olacak![]()
Hocam ekran mı küçülecek? Çözünürlük mü?
Çözünürlük düşecek köşelenme olacak tarzı çözünürlüğünüz 1080p ise kalacak ama kalite düşecek.
Hocam bulamadım.2 farklı yöntem var. Öncelikle belgeler, Rockstar Games, GTA V klasörüne girin. settings.xml dosyasını not defteri ile açıp Shadow quality ayarını bulun ve 0 yapıp CTRL+S basarak kaydedip kapatın. Bu ayar en yukarılarda olacak.
İkinci olarak ise oyunu açın ve ayarlara girin Advanced Graphics kısmında aşağıda gösterdiğim ayarı 0.750 yapın.
Hocam bulamadım.
Belgelere girin Rockstar Games klasörüne girin GTA V klasörüne girin settings.xml dosyası olacak. Onu not defteri ile açıp ekran görüntüsü atın.
Hocam not defteri ile açılmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.