Çözüldü GTA V'de nasıl FPS arttırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
2 farklı yöntem var. Öncelikle belgeler, Rockstar Games, GTA V klasörüne girin. settings.xml dosyasını not defteri ile açıp Shadow quality ayarını bulun ve 0 yapıp CTRL+S basarak kaydedip kapatın. Bu ayar en yukarılarda olacak.

1640018981738.png

İkinci olarak ise oyunu açın ve ayarlara girin Advanced Graphics kısmında aşağıda gösterdiğim ayarı 0.750 yapın.
1640018883679.png
Oyun bozulmaz. Dediğim iki ayarı da yaparsanız FPS ciddi şekilde artacaktır. 30 alıyorsanız 45 alacaksınız.

Çok teşekkür ederim hocam :) o kadar aldım oyunu ama oyun donuyordu. İnşallah işe yarar.

Çok teşekkür ederim hocam :) o kadar aldım oyunu ama oyun donuyordu. İnşallah işe yarar.

Hocam fotoğrafını bulamadım fakat 2/1 0x500 yani tam yarısını alıyor yani 1080p oynuyorsanız 540p oynamış gibi olacak :(

Çözünürlük düşecek köşelenme olacak tarzı çözünürlüğünüz 1080p ise kalacak ama kalite düşecek.

Hocam 1008p sanırım benimki. Nasıl olacak? Veya 1052p de olabilir.
2 farklı yöntem var. Öncelikle belgeler, Rockstar Games, GTA V klasörüne girin. settings.xml dosyasını not defteri ile açıp Shadow quality ayarını bulun ve 0 yapıp CTRL+S basarak kaydedip kapatın. Bu ayar en yukarılarda olacak.

İkinci olarak ise oyunu açın ve ayarlara girin Advanced Graphics kısmında aşağıda gösterdiğim ayarı 0.750 yapın.
Hocam bulamadım.

Son düzenleme:
Hocam bulamadım.

Belgelere girin Rockstar Games klasörüne girin GTA V klasörüne girin settings.xml dosyası olacak. Onu not defteri ile açıp ekran görüntüsü atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı