GTA V'de yarı yarıya FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

yusuflacnn

Femtopat
Dostlar GTA 5'de dün 120 130 FPS alırken bugün 60 50 arası oldu. Diğer tüm oyunlarda sorun yok ekran kartım GTX 1660 Super OC Ryzen 5 3600. V-Sync kapalı. Sizce ne olmuş olabilir diğer oyunlarda sıkıntı göremedim ekran kartını %90 %99 arasında da kullanıyor ısınma da yok 55 derece ekran kartı 50 derece işlemci. Çözümü ne olabilir? Windows güncellemesi gelmişti yaptım yine çözüm olmadı. Ayriyeten sürücüler güncel sistem 1 haftalık daha.

MSAA ayarının kapalı olduğunu ve advanced graphics kısmındaki ayarların da tamamen kapalı olduğunu kontrol edin.
aynı ayarlarla dün sorun yoktu bugün oldu. Çoğu kişi 2004 Windows uptade hatası dedi ama tek gta v de oldu.
R7 370 ile en yüksekte 60 alıyorum. Çok saçma. Ancak 2060la bile bazı mekanlarda fps 50 60lara düşebiliyor.

Advanced Graphics de çok etkiliyor.
zaten 120 arasında geziyordu bir gün geçti aradan böyle oldu gta 5 de yalnızca
MSAA ayarının kapalı olduğunu ve advanced graphics kısmındaki ayarların da tamamen kapalı olduğunu kontrol edin.
kapattım fpsim 113 oldu teşekkürler yardımın için

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı