GTA VI 2. fragmanı ne zaman yayınlanır?

Bu sene muhtemelen ertelenir.
Bu Rockstar Games gerçekten çok bozdu.
2. Fragmanı yayınlamamaları.
Mod karşıtı olmaları.
Bunların ne kadar bozduklarının özeti.
Kral adamların yeni oyunlarının yeni fragmanını görmek için o kadar can atıyorsun ki bence bu Rockstar oyunlarının kalitesine ve eşsizliğine bir sevgidir. Aslında bozmadı. Hayatımda ben dahil hiç bir fragmana ulaşmak için bu kadar can atan kitle görmedim. Demek ki bir taraflarını biz kaldırdık bu adamların. Beklemekte bize düşüyor. Bu yıl çıkacaksa oyun mart ayının başlarında fragman yayınlamalarını mantıklı görüyorum. 6 Şubat tarihinde ki toplantıda Mart ayının başlarında yeni bir fragman verebiliriz tarzında bir açıklama yapacaklarını kendimce düşünüyorum.

Take Two CEO'sunun röportajında -Rockstar'ın eski stratejilere benzer bir strateji izlemeyeceğini- ima ettiğine göre "bu yıl kesin ertelenecek" demek çok iddialı bir kelime olur. Belki de kısa ama yoğun bir pazarlama izleyeceğiz. Çıkışına 6-8 ay kala sığdırılacak bir pazarlama gibi. Şubat görüşmesi civarında alabileceğimiz bilginin ihtimalinin %50 olduğunu düşünüyorum.

Eskiye döndüğümüzde 28 Ocak ve 1 Şubat arası oyunun kesin çıkış tarihi topluluk güncellemesi şeklinde yazıyla bilgilendirme yapılırdı. Günün sonunda eski çıkış çerçevelerinin hiçbiri tutmuyor (screenshots veya yein fragman halen yok) ama 2'si tutmuyorsa 3.'sünün tutmayacağı anlamına da gelmez tabii.

İçimden şu 1 ay içinde bu bilgiyi de vermeyecekleri geçiyor ama hadi bu benim yanılmam, uzun süredir bilgi alamamanın oluşturduğu inançsızlık olsun. Dediğimin tersi çıkıyor hep.

Özetle: Nisan'a (Nisan da dahil) kadar kesinlikle bir şeyler gelir. Mayıs öncesi çıkış tarihinden emin olmak güç olur. (Mayıs görüşmesi civarında nihai kararı söylemek zorundalar)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı