NVIDIA'nın bir yazılımı. Yine de siz bilirsiniz. RivaTuner Statistics Server da kullanabilirsiniz. Başka bir yazılım yardımı olmadan FPS sabitlemeyi bilmiyorum.Hocam üzgünüm ama dışardan kaynak indirmek istemiyorum.
Hayır. O 60 FPS'ye sabitlemez. 25 FPS'ye sabitler.Display > Frame limiter "ON" yapman lazım.
Eki Görüntüle 928222
Oyun korsan mı? Eğer korsansa korsan olmasından kaynaklanıyor olabilir.Sizce NVIDIA ayarlarından neden olmuyor? Oyunu silip baştan yüklemeli miyim?
Eski bir oyun olduğu için etki etmiyor olabilir.Sizce NVIDIA ayarlarından neden olmuyor?
Gerek yok. GTA San Andreas üzerinde çok denedim bunu. Eski oyun oldukları için FPS konusunda sıkıntı çıkarıyorlar. Yeni güncelleme de almıyorlar.Oyunu silip baştan yüklemeli miyim?
Hayır, korsan değil. Steam'den aldım.Oyun korsan mı? Eğer korsansa korsan olmasından kaynaklanıyor olabilir.
YouTube'den araştırdım ve diğer kişiler öyle yapıyordu. Driverlar falan hepsi güncel. DirectX falan da açık. Yeni sürümü falan mı var acaba?Eski bir oyun olduğu için etki etmiyor olabilir.
Gerek yok. GTA San Andreas üzerinde çok denedim bunu. Eski oyun oldukları için FPS konusunda sıkıntı çıkarıyorlar. Yeni güncelleme de almıyorlar.
Monitörünüz kaç Hz?YouTube'den araştırdım ve diğer kişiler öyle yapıyordu. Driverlar falan hepsi güncel. DirectX falan da açık. Yeni sürümü falan mı var acaba?
60Hz.Monitörünüz kaç Hz?
NVIDIA panelinden diyorsanız, evet açık. GTA: VC'de V-Sync yok.Vsync açık mı?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.