GTA'da hile sonrası yeniden ban atılır mı?

Killua0

Hectopat
Arkadaşlar selam. GTA'yı genelde hikaye modu haricinde oynamıyorum arada arkadaşlarla Online girip biraz takılıp aramızda RP yapıyoruz veya yarış atıyoruz. Aralarından bazıları Cheat Engine kullanarak para ve seviye hilesi yapmıştı oyunda işe yaradığını ve ban atılmadığını görünce kendimde yapmak istedim. Yaklaşık 2 ay oluyor hiçbir sıkıntı yok derken bugün banlandığımı gördüm. 1 ay kadar bir uzaklaştırma aldım ve uzaklaşmanın ardından karakterimin sıfırlanacağı yazılmış. Benim için çok büyük bir sorun değil dediğim gibi sadace takılmak için giriyorum. Fakat bir kez daha banlanırsam perma yiyeceğim ve merak ettiğim bir şey var. Ben Cheat Engine yazılımını oynadığım offline oyunlarda kendi zevkim doğrultusunda kullanıyorum. Bu saatten sonra GTA da kullanıp hesabımı riske atmam lakin programın bilgisayarımda yüklü olarak durması banlamama sebep olur mu arka planda çalıştırmayacağım veya oyuna entegre etmeyeceğim. Tek korkum oyunda sebepsiz yere banlanmak gibi bir şeye mağruz kalmak.

Yüksek ihtimalle virüs yemediniz ben Malwarebytes ile tarattığımda bana "gamecheat" başlığında uyarı verdi. Bu tür uygulamalar bilgisayarınızda yüklü olan uygulamalarda değişiklik yapabildiği ve onlara erişebilidiği için çoğu zaman virüs olarak algılanıyor programlarca ama zaralı değil dediğim gibi açık kaynak kodlu

Maalesef hocam Malwarebytes ile bulunmamıştı sanırsam. Undetected bir virüs olduğunu söyleyebilirim. Ne tarz bir uygulama silinmez ki? İnanın 3 saat temizlemeye uğraştım

1678103418755.png

Cheat Engine indirten arkadaşa iyi sövmüştüm aşağısında. 3 saatimi çaldığı için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı