GTS 250 alınır mı?

Adnan m&b

Hectopat
Öncelikle merhaba. GTS 250 ekran kartı buldum 250 TL'ye bilgisayarcıda. Kardeşime sistem toplayacağım CS:GO, GTA 5, Valorant, The Forest gibi oyunlar için.
Ama adam DirectX 10 dedi, bunu bilerek al dedi. DirectX 11 ne fark ediyor? Oyunları mı açmıyor anlamadım.

Öncelikle merhaba. GTS 250 ekran kartı buldum 250 TL'ye bilgisayarcıda. Kardeşime sistem toplayacağım CS:GO, GTA 5, Valorant, The Forest gibi oyunlar için.
Ama adam DirectX 10 dedi, bunu bilerek al dedi. DirectX 11 ne fark ediyor? Oyunları mı açmıyor anlamadım.
Valorant açmaz. DirectX 10 olduğu için adam size yalan atmış. GTA 5 asla oynatmaz.

Tarihi eser.

1614870932768.png

Hocam imkansız ve gts serisinden bir kartla oyun oynamanız zor özellikle son 5 yılda çıkan oyunları bile saysak yine zor ama sizin istedikleriniz ayrı bi imkansız.

O ekran kartı ile dediğiniz hiçbir oyunu oynayamazsınız.
300 civarında R7 240 bulabiliyor GTA 5'te gene 60 FPS vermez ama dediğiniz ekran kartından çok daha iyi ve GTA 5 dışında diğer oyunları da rahat oynatır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı