Arkadaşlar bilgisayarımın performansı düştü. 2-3 yıl önce çatır çatır oynadığım oyunları şu an en düşük ayarlarda bile oynayamıyorum en fazla 6-7 fps ama tüm oyunlarda değil tabii ki. Mesela korsan olarak Far Cry 3'te 2 yıl önce en yüksek ayarlarda 30-40 fps alırken şimdi Steam'den aldım en düşük ayarlarda sabit 4 fpsde kalıyor. Sonra Rust. Tamam erken erişimde olan bi oyun farkındayım ama bu kadar da fark yapamazlar oyunda. 1 buçuk yıl önce korsan olarak oynadığım zamanlarda fps hatırlamıyorum ama en yüksek ayarlarda yine çatır çatır oynuyordum şu an orijinal olarak en düşük ayarlarda 12 fps. 2-3 yıl önce bilgisayarımdaki tek farklar Win7 ve RAM'im 1 tane idi şu an 2 tane toplamda 4 GB RAM. Sonuç olarak bilgisayarımdan hiç memnun değilim ama bir sıkıntı olduğu kesin. Bu sıkıntıyı ve nasıl çözeceğim hakkında yardım ederseniz gerçekten memnun olurum. Bu arada CS:GO'da falan max ayarlarda 40 fps alıyorum. Rust ve Far Cry 3 gibi birkaç daha oyun var. Ve optimizasyon sorunu olduğunu sanmıyorum.
Özellikler :
Yardım eden etmeye çalışan bütün arkadaşlara teşekkürler.
Özellikler :
- Win10
- Intel Core i3 CPU 540 @ 3.07GHz (4 CPUs), ~3.1GHz
- 2GB-2GB 4GB RAM
- NVIDIA GeForce GTS 250
Yardım eden etmeye çalışan bütün arkadaşlara teşekkürler.