GTS 450 sistem CS:GO'da 30 FPS veriyor

furkaniko

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
Arkadaşlar merhaba elimde bulunan sistem:
MSI Z170A Gaming Pro Carbon.
i5 6600K.
GTS 450 ekran kartı.
8 GB 2400MHz RAM.
Gigabyte SSD.

Ekran kartı harici bu parçaları eski sistemimde R9 380 ekran kartımla kullanırken FPS konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyordum gayet iyiydi. Bu sistemi yeniden başka bir kasaya topladım ekran kartı olarak GTS 450 taktım sıfırdan Windows 10 Home Single launge format attım CS:GO'da FPS 25-30'larda geziyor acaba ekran kartına göre normal mi yoksa ben bir yerde hata mı yaptım driverları Driver Booster ile güncelledim (biliyorum önerilmeyen bir program bir anlık boşluğa düştüm :( ) driverlarda bir hata olabilir mi? Ya da bu değerler normal mi BIOS'tan Game Boost ayarını aktif edip OC yaptım fakat yine orta ayarlarda 45-50 FPS üzerini göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba elimde bulunan sistem:
MSI Z170A Gaming Pro Carbon.
i5 6600K.
GTS 450 ekran kartı.
8 GB 2400MHz RAM.
Gigabyte SSD.

Ekran kartı harici bu parçaları eski sistemimde R9 380 ekran kartımla kullanırken FPS konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyordum gayet iyiydi. Bu sistemi yeniden başka bir kasaya topladım ekran kartı olarak GTS 450 taktım sıfırdan Windows 10 Home Single launge format attım CS:GO'da FPS 25-30'larda geziyor acaba ekran kartına göre normal mi yoksa ben bir yerde hata mı yaptım driverları Driver Booster ile güncelledim (biliyorum önerilmeyen bir program bir anlık boşluğa düştüm :( ) driverlarda bir hata olabilir mi? Ya da bu değerler normal mi BIOS'tan Game Boost ayarını aktif edip OC yaptım fakat yine orta ayarlarda 45-50 FPS üzerini göremedim.

Driver Booster'dan yuklediysen normaldir. Tekrardan temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

Tekrardan temiz kurulum yapmayı deneyeceğim. Umarım sıkıntı parçaların düşük olmasından değildir beni idare eder diye masrafa girip toplamıştım :(

Driverları tekrar kurdum biraz daha iyi oldu gibi. Monitörüm ultrawide olduğu için çözünürlüğüm 2560x1080 acaba bu yüzden mi düşük FPS alıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı