- X4 950 İşlemci
- Gigabyte A320-M Anakart
- Hi-Level 8GB 2400MHz Ram
- MSI GTX1050 2GB
- Zalman 500W LE PSU
Sistemim bu şekilde. Ekran kartı kullanımım Fortnite'de %50'den yukarı çıkmıyor. Sadece lobide %95 görüyorum.
HD Tune Health ve Crystal Disk İnfo programları ile HDD sağlığını da kontrol etmeni öneririm.İşlemcim GTX1050 Ti ekran kartını rahatlıkla besliyor. Bende 1050 olmasına rağmen darboğaz neden söz konusu anlamıyorum.
Hemen bakıyorum.HD Tune Health ve Crystal Disk İnfo programları ile HDD sağlığını da kontrol etmeni öneririm.
Hocam maksimum 60 FPS alıyorum ve çoğunlukla dropla oynuyorum. Evlerin içinde 90-100'ü görüyorum ki bu değerler GTX1050 için hayli düşük.
Grafikleri epik yaptığımda FPS 20'lere düşüyor. Optime ayarlarda da üstte yazdığım gibi.
Oyun ayarlarımsa 1080P kalitede View Distance ve Anti-Aliasing epic, Texture Detail Medium, kalan ayarlar ise lowda.
Bu arada aynı durum BF1 için de geçerli. FPS testlerine bakıyorum mediumda 60 fps alıyorlar. Bense drop yüzünden oynayamıyorum bile.
Dostum Aklınız varsa Artık Satın ne var Ne yok Eski Nesil Pascal ı Bırakın Yeni Nesil TURING e Geçin Derim 499 Usd Başlıyor RTX 2070 Ler Video Yu izlemediyseniz İzleyin Derim
Akıl var da para yokDostum Aklınız varsa Artık Satın ne var Ne yok Eski Nesil Pascal ı Bırakı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.