GTX 1050 Düşük FPS Sorunu

HD Tune Health ve Crystal Disk İnfo programları ile HDD sağlığını da kontrol etmeni öneririm.
Hemen bakıyorum.

Düzenleme: Crystal Disk İnfo programında sürücülerimin sağlık durumları iyi görünüyor. HD Tune Health'de de aynı şekilde, hasar yok.

Son düzenleme:
Hocam maksimum 60 FPS alıyorum ve çoğunlukla dropla oynuyorum. Evlerin içinde 90-100'ü görüyorum ki bu değerler GTX1050 için hayli düşük.

Grafikleri epik yaptığımda FPS 20'lere düşüyor. Optime ayarlarda da üstte yazdığım gibi.

Oyun ayarlarımsa 1080P kalitede View Distance ve Anti-Aliasing epic, Texture Detail Medium, kalan ayarlar ise lowda.

Bu arada aynı durum BF1 için de geçerli. FPS testlerine bakıyorum mediumda 60 fps alıyorlar. Bense drop yüzünden oynayamıyorum bile.

Dostum Aklınız varsa Artık Satın ne var Ne yok Eski Nesil Pascal ı Bırakın Yeni Nesil TURING e Geçin Derim 499 Usd Başlıyor RTX 2070 Ler Video Yu izlemediyseniz İzleyin Derim ;)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum Aklınız varsa Artık Satın ne var Ne yok Eski Nesil Pascal ı Bırakın Yeni Nesil TURING e Geçin Derim 499 Usd Başlıyor RTX 2070 Ler Video Yu izlemediyseniz İzleyin Derim ;)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekonomimiz zaten el vermez de verse bile alacağımı sanmıyorum. Bence gereksiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı