Sürekli 180 vermiyor ki 120 140 o civarlarda 180 aldığım en yüksek değerlerden diyorumO oyunun milyon tane seçeneği var, config ayarlarından başlatma seçeneklerine kadar.
Ayrıca adamın ne şartlar altında nasıl sistem kullandığını da bilemezsin, video'ya göre yargı yapma.
Ultra'da 180FPS'de csgo için gayet normal.
O zaman ben anlamadım niye böyle FPS alıyorsun ama CS:GO'da en yüksekde 180 fps bayağı iyi bir rakamDeğil normal bilgisayar da nasıl sıkıntı olabiliyor ki, BIOS'u sıfırladım Windows 10'u format atıp kurdum, driverleri kurdum, crack hiçbir şey yüklemedim ve sadece durum CS:GO özel?
Aslında değil :d 1060 ile oynuyorum çok da değil yaniO zaman ben anlamadım niye böyle FPS alıyorsun ama CS:GO'da en yüksekde 180 fps bayağı iyi bir rakam
Ama ultra'da oynuyorsun.1060 ile oynuyorum çok da iyi değil yani
Elinizde yardımcı olabileceğiniz config ve ya başlatma ayarı var mı?Ama ultra'da oynuyorsun.
Dediğim gibi config ve başlatma ayarları bir o kadar önemli..
Elinizde yardımcı olabileceğiniz config ve ya başlatma ayarı var mı?
Yardımın için teşekkürler dostum fakat bir sorum olacak: 'CS:GO'da ultra işine yaramayacak.' derken neti kastettin?Başlatma seçeneklerim şu şekilde;
-Burada dikkat etmen gereken freq ve threads komutları.
Threads = işlemcin kaç çekirdekse onu yaz (benim ryzen 5 2600)
Freq = Monitörün kaç hertz (hz) ise onu yaz (benim 75, eğer kötü monitör ise hiç yazma o komutu)
-threads 12 -console -high -novid -lv -tickrate 128 -disable_d3d9ex -nojoy -freq 75 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 -USEALLAVAILABLECORES
Config'i paylaşmama gerek yok, grafik ayarlarını en düşüğe çek. CS:GO'da ultra işine yaramayacak.
Monitörüm 60HZ ama kötü sayılır mı?Öncelikle
-Burada dikkat etmen gereken freq ve threads komutları.
Threads = işlemcin kaç çekirdekse onu yaz (benim ryzen 5 2600)
Freq = Monitörün kaç hertz (hz) ise onu yaz (benim 75, eğer kötü monitör ise hiç yazma o komutu)
-threads 12 -console -high -novid -lv -tickrate 128 -disable_d3d9ex -nojoy -freq 75 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 -USEALLAVAILABLECORES
Config'i paylaşmama gerek yok, grafik ayarlarını en düşüğe çek. CS:GO'da ultra işine yaramayacak.
(Bu komutları yazman gereken yer; steam'a gel, oyuna sağ tıkla özellikler de, ardından "başlatma seçeneklerini ayarla", deyip kaydet. Bu kadar.)
Ultra detaylar pek değişmiyor o oyunda, gereksiz FPS düşürücü. Ne kadar çok FPS o kadar akıcılık ve rahat oynanış.Yardımın için teşekkürler dostum fakat bir sorum olacak: 'CS:GO'da ultra işine yaramayacak.' derken neti kastettin?
İstersen -freq komutunun yanına 60 yaz, istersen direkt komutu sil. Aynı olacaktır.Monitörüm 60HZ ama kötü sayılır mı?
Ayarları düşüğe alınca 200+ civarına çıktı ama, 1060 olduğundan ayarları yükseğe alınca FPS daha çok olmamalı mı?Ultra detaylar pek değişmiyor o oyunda, gereksiz FPS düşürücü. Ne kadar çok FPS o kadar akıcılık ve rahat oynanış.
Oyunun en düşük ayarlarında daha akıcı şekilde oynamak daha profesyonel oynattırır.
Kendim 4:3 genişlikte 1280x1024 kullanıyorum.
Haliyle çözünürlük düşük olunca ekran kartına daha az yük biniyor ve daha çok FPS veriyor. Ayrıca parlaklığını da %100'de kullan, ek bilgi olsun :d
İstersen -freq komutunun yanına 60 yaz, istersen direkt komutu sil. Aynı olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.