GTX 1050 için 270 W PSU yeterli mi?

İstediğinizi yapmakta özgürsünüz. Ben olsam değiştirirdim.

Eğer PSU'nun dandikliğinden sisteminiz yanarsa bizi suçlamayın.

İstediğinizi yapmakta özgürsünüz. Ben olsam değiştirirdim.

Eğer PSU'nun dandikliğinden sisteminiz yanarsa bizi suçlamayın.
Mesela ne gibi bir durumda sistem yanabilir? Tahminimce yetmezse PSU en fazla bilgisayar açılmaz? :kararsız:
Ve ayriyetten elbette bende değiştirmek isterim fakat dediğim gibi bütçe çok sıkıntı.

Bütçen nedir?
Bunu al bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AliExpress'ten almayı düşündüm fakat neden bilmiyorum aklıma yatmadı. Bütçem 580-620TL arası maalesef.
Ve MSI AERO ITX olanı almayı düşünüyorum şekli falan hosuma gitti.

Kardeşim alacağın GTX 1050 güç girişi yoksa yani anakarttan gücü alıyorsa sıkıntı olmaz. Çünkü R7 240 da 75W güç tüketiyo. GTX 1050 de güç girişi yoksa 75W tüketir yani sıkıntı olmaz.

Get açmak derken? 2.el almayı düşünmüyorum. Hepsiburada'dan veya sinerji, nanokatalog'tan almayı düşünüyorum.
Kardeşim alacağın GTX 1050 güç girişi yoksa yani anakarttan gücü alıyorsa sıkıntı olmaz. Çünkü R7 240 da 75W güç tüketiyo. GTX 1050 de güç girişi yoksa 75W tüketir yani sıkıntı olmaz.
Güç girişi olmaması güç girişli 1050'lerden düşük performans vermesine sebeb olur mu?

Çok fazla fark olmaz en fazla 5 FPS az verir yani gözle görülmeyecek bir fark sen onu dert etme ve bence senin güç girişi olmayanlardan almaya bak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı